0
AdmiralBet ABA Liga

MILOJEVIĆ: Ja uvek verujem u pobedu, protiv bilo koga!

Objavljeno: 08.02.16 u 11:09

Trener ekipe Mega Leks, Dejan Milojević zadovoljan je igrom svojih izabranika u pobedi nad Cibonom i ne krije da je veliki optimista pred plej-of.

Iz meča u Zagrebu, po rečima Milojevića, odbrana je bila ključni faktor za pobedu:

Prva pobeda Mege u Zagrebu. Imali smo dve teške utakmice prošle i pretprošle sezone, gde smo jednu izgubili posle produžetka, a drugu u vrlo neizvesnoj završnici. Ovaj put smo pobedili i  mislim da je odbrana razlog naše pobede. Naterali smo Cibonu na previše grešaka. Utakmicu su završili sa 21 izgubljenom loptom, a na poluvremenu su ih imali čak 15. Iz tako dobre odbrane smo dali dosta laganih koševa i tako se razigrali. U drugom poluvremenu je možda došlo do malog opuštanja, promašili smo neke otvorene šuteve na Ciboninu zonu, međutim na kraju je Jaramaz dva puta bio precizan u šutu za tri poena i to je prelomilo utakmicu. Jako sam zadovoljan kako ekipa reaguje i posle obezbeđenog plej-ofa i moramo da nastavimo da dižemo formu kako bismo u što boljem ritmu dočekali plej-of, rekao je Milojević.

Trener Mega Leksa bio je i više nego realan kada je pričao o šansama njegove ekipe u plej-ofu:

– Imamo najmanje šanse, u plej-ofu će biti tri kvalitetnije ekipe od nas. Međutim, opet imamo neke šanse. Imamo najviše moguće ambicije. Niko ni u jednu utakmicu unapred ne ulazi da izgubi i ja uvek verujem u pobedu, protiv bilo koga. Da igramo sada sa Golden Stejtom, ja bih vama sada rekao da verujem da možemo da pobedimo. Jednostavno sam takav čovek, optimista, tako da verujem da u plej-ofu imamo šanse. Veerovatno ćemo ići na Budućnost koja je realno kvalitetnija od nas, iskusnija je i ima prednost domaćeg terena, ali sportski je nadati se, zaključio je Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter