4
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/bataradulovic

JAK KAO STENA: Još da ovako pripremi Zvezdine fudbalere (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.16 u 12:37

Poznati srpski stručnjak u oblasti fizičke spreme pre svega fudbalera Bata Radulović postavio je na svoj Instagram profil snimke vežbi na kojima bi mogli da mu pozavide i aktivni sportisti.

Na prvom snimku je prikazana vežba od 100 ponavljanja uz teret od 100 kilograma. Radulovićeva poruka je da „energija i istrajnost pobeđuju i da tajna uspeha leži u unutrašnjoj snazi.“

Sledi ista vežba sa većim opterećenjem (120kg), ali uz manji broj ponavljanja (90).

I na kraju teg od 140 kilograma podignut je i spušten 80 puta. Poruka uz ovaj video glasi „Nikada se ne plašim onoga što znam. Ja sam kao staro vino, što sam stariji to sam jači.“

S obzirom da Bata Radulović radi individualno sa pojedinim fudbalerima Crvene zvezde, pogotovo kada se oporavljaju od povreda, nema sumnje da bi navijači ovog kluba voleli da im prenese makar delić svoje mudrosti i da ih spremi za najveće izazove koje profesionalno bavljenje sportom donosi.

0
0

4 Komentara

  1. Istinski stručnjak, koga pokušavaju da omalovaaže kovačica „stare metode“. Na nesreću njegovom iskustvu i znanju treneri FKCZ iz kombinatornih razloga pretpostavljaju raznim dobro eksponiranim analfabetama: Čepzanoivićima, Andrama, Stajkovcima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter