0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

EP U FUTSALU: Srbija – Ukrajina 2:1, Srbija u polufinalu! Istorija u Areni!

Objavljeno: 08.02.16 u 20:31


Reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale šampionata Evrope u futsalu, nakon što je Ukrajinu savladala rezultatom 2:1.

Kakav meč naše reprezentacije!

Meč su bolje otvorili naši reprezentativci. U toku je bio drugi minut, kada je Kocić loptu spustio Janjiću, Janjić uspeo da navuče golmana na jednu stranu, uputi povratni pas Kociću za 1:0.

Naš tim je kontrolisao meč, ali u momentu kada se činilo da je pitanje trenutka kada će prednost biti uvećana, hladan tuš. Igrao se 24. minut, Ukrajinci su imali korner koji je Koval izveo na prvu stativu, lopta je došla do Gricine koji je lagano plasira pored Akentijevića za 1:1.

To nije pokolebalo našu reprezentaciju, počeli su sa još jačim pritiskom, ređale su se šanse, pogođena je i prečka, ali rezultat je ostao nerešen. I u momentu kad su svi već bili okrenuti ka produžecima, dogodio se čist trenutak inspiracije – Miloš Simić hvata volej na dodavanje kapitena Perića, za ogromno slavlje rekordnog broja publike – 11,161 posetilac bio je danas u Areni.

A verujemo da će rekord tek pasti – jer Srbija igra svoje prvo polufinale u istoriji!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter