3
Domaći fudbal

ZLATKO ZAHOVIĆ: Andrija, ne zatvaraj vrata Partizanu!

Objavljeno: 07.02.16 u 16:28

Mnoge legende Partizana oglasile su se povodom slučaja „Živković“, a poslednji je Zlatko Zahović.

Slovenac je u izjavi za Alo istakao da Andrija ne bi smeo da zatvara vrata klubu koji mu je mnogo toga pružio i koji ga je pre svega razvio.

– Klub je uvek iznad svih nas. Vrlo sam tužan kad vidim ovakvu situaciju. Klub je brend, proizvodi igrače, vaspitava ih… Ne mogu da verujem da se to dešava Partizanu. Znam da ima svačega u fudbalu, ali Živković je slabo vođen od svojih savetnika. Andrija, ne možeš tako da zatvaraš vrata klubu. Partizan će uvek postojati. Ne mogu igrač i trener da postoje bez kluba, ali klub bez pojedinaca može – istakao je za Alo, Zahović.

Sportski direktor Maribira je istakao šta je trebalo uraditi da se sve ovo izbegne. Ipak, lako je biti junak posle bitke.

– Ugovor je trebalo da se produži pre godinu i po, dve. Pa ako igrač neće, tada ga staviš na hlađenje. Kasno je danas, kada dođe u tu fazu da je top talenat. Ponekad veruješ igraču, svi, kao, vole klub, ali se ne kraju ispostavi drugačije. Drugačije se fudbaler oseća kada je godinu i po na tribini. Izgubi cenu, onda ne pita ništa, samo potpisuje – zaključio je Zahović.

0
0

3 Komentara

  1. zlatko, sad je gotovo … kasno je za sve… evo PREZADUZENA-TRULA komsinica zvezda je zainteresovana … za njegove usluge … da ga dovedede parama od opljackanog naroda … AKO … ih UEFA ostavi da igraju evropu … licno bih voleo da u tu i takvu zvezdu zavrsi …

    0
    0
    Odgovori
  2. Andrija, delijo, izdrži pritiske nečastivih do juna, a onda u sveti crveno – beli dres ! Živela Zvezda i majka Srbija !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter