0
Fudbal

POBEDA SA POSVETOM: Sve je pucalo od emocija u Areni (FOTO)

Objavljeno: 07.02.16 u 00:30

Futsal reprezentacija Srbije pobedom nad selekcijom Portugalije (3:1) osvojila je prvo mesto u grupi A na Evropskom prvenstvu u Beogradu i tako za protivnika u četvrtfinalu „zaradila“ državni tim Ukrajine (ponedeljak, 18.30).

Nakon velike pobede protiv favorizovanog rivala naši reprezentativci su proslavili sa preko 11 hiljada navijača koji su večeras posetili Arenu, ali jedna posveta je bila specijalna. „Orlovi“ su trijumf protiv Portugalije posvetili svom bivšem saigraču, prerano preminulom Predragu Peci Brzakoviću, čija je majka večeras bila u Areni, a pre nekoliko dana je posetila trening naše reprezentacije.

futsal-srbija-portugalija-2526

Peca Brzaković je preminuo 2012. godine u 48. godini, a tokom karijere pre futsala bio je golman OFK Beograda, Čukaričkog i Vojvodine. Brzaković je 2007. godine branio za naš državni futsal tim na Evropskom prvenstvu u Portugaliji na kom je Srbija osvojila peto mesto i to nakon što je u grupi savladala Ukrajinu, remizirala sa Španijom i izgubila od Rusije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter