6
Fudbal

NASTAVLJA SE PRELETANJE: Posle Mandića još jedan Srbin postaje Crnogorac

Objavljeno: 07.02.16 u 21:12

Umesto da bude „orao“ jedan od najtalentovanijih srpsmkih fudbalera postaće „soko“.

Kako prenose Večernje novosti mladi fudbaler OFK Beograda Matija Babović (16) odlučio je da prihvati poziv Fudbalskog saveza Crne Gore odnosno poput Staniše Mandića umesto dresa nacionalnog tima Srbije nosiće dres naših južnih komšija.

Kako se u članku navodi Babovića je na ovaku odluku podstaklo to što nije pozvan u kadetsku reprezentaciju Srbije za predstojeći duel sa Italijom.

Staniša Mandić nije jedini koji je promenio fudbalsku nacionalnost, ali jeste poslednji slučaj i to prilično čudan pošto je samo nekoliko meseci nakon što je sa Srbijom postao svetski prvak u konkurenciji igrača do 20 godina odlučio da prihvati poziv Crne Gore.

0
0

6 Komentara

  1. Sve se pominje taj Mandić. Preko neke privatne linjje sam došao do saznanja da je s punim oravom donio odluku da igra za CG. Problem je bio u tome što mu je otac menadzer,a hospoda iz Saveza su ga ucenjivala pozivom za reprezentaciju da potpiše za njihovo Ramadanija/Zahavija/K…a palca

    0
    0
    Odgovori
  2. pa to i jeste da su svi srbi ali ima dusmana koji su se prodali za večeru ali njima svaka čast kad vidi da u srbiji nisu cenjeni

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter