0
Fudbal

JUNAK ‘ORLOVA’ RAJČEVIĆ: Gol Rikardinja je bio najlepši koji sam ikada video!

Objavljeno: 07.02.16 u 13:48

‘Orlovi’ gaze redom na Evropskom prvenstvu u futsalu u Kombank areni, pala je moćna Portugalija na čelu sa maestralnim Rikardinjom, a sada na red dolazi Ukrajina u četvrtfinalu.

Junak pobede Srbije nad Portugalijom bio je Slobodan Rajčević koji je postigao drugi gol za naš tim i najavio veliki trijumf. Strelac veoma lepog pogotka se prvo osvrnuo na sinoćni meč, potom majstoriju Rikardinja i na kraju na Ukrajince.

– Nema reči kojima se mogu opisati moja osećanja u ovom trenutku. Zbog atmosfere u Areni, naše igre, pobede. Ni izjednačijući gol Rikardinja, možda i najlepši gol koji sam video u karijeri, nije nas poremetio. Bili smo strpljivi, čekali svoj trenutak i postigli gol kada je bilo najvažnije. Sada malo da se odmorimo, pa da izađemo na megdan Ukrajini, koja zaslužije poštovanje – rekao je Rajčević.

(Izvor: YouTube/Goals Highlights)

Najbolji golman dosadašnjeg dela turnira Miodrag Aksentijević je istakao da je meč protiv Portugalije za njega bila utakmica karijere.

– Očekivao sam veliki pritisak i bio sam sve vreme veoma skoncentrisan. I krenuli smo dobro, a onda ništa više nije napor, nego samo uživanje. Uz ovakvu publiku koja vas prosto nosi. Verujte mi, uživao sam sve vreme. Pobedili smo realno bolju selekciju, koja to nije bila u ovom trenutku. Srbija nema uslove koje imaju mnoge druge zemlje, ali sreća, Bog, hrabrost, naše srce i veliki motiv, vodi sve naše sportiste do ovakvih pobeda. Ovo je za mene bila utakmica života – rekao je Aksentijević.

Srbija u ponedeljak od 18.30 igra protiv Ukrajine u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter