0
Evropske lige

MEDIJI NA APENINIMA BRUJE: Juventus našao zamenu za Alegrija ako ode iz kluba

Objavljeno: 06.02.16 u 19:09

Dva imena su u opticaju.

Maks Alegri je u žiži interesovanja Čelsija, koji želi da pronađe stalnu zamenu za Žozea Murinja. Trener Juventusa bi navodno dobio četvorogodišnji ugovor u vrednosti od 10 miliona evra po sezoni.

Ipak, u torinskom klubu ne sede skrštenih ruku, pa bi bivšeg trenera Milana trebalo da zameni šef stručnog štaba Fiorentine Paulo Sousa ili strateg Sasuola Euzebio Di Frančesko, navodi Gazeta delo Sport.

Sousa se našao u klinču sa upravom kluba iz Firence koju je optužio da je neambiciozna, te da bi mogao da napusti klub ukoliko ne isprati njegove ambicije da se Fiorentina aktivno bori za ulazak u Ligu šampiona. Izbor nije sasvim nelogičan s obzirom da je Portugalac nekada igrao za Juventus i da tim iz Toskane igra veoma dobar fudbal.

Sa druge strane, Di Frančesko iz sezone u sezonu pokazuje kako se radi sa klubovima koji imaju skroman budžet. U Sasuolu je afirmisao mnoge igrače poput Simonea Zaze i Domenika Berardija, a poznat je i kao stručnjak koji preferira domaće igrače.

PRIPREMIO: Ivan Cvetković

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter