8
Ostali sportovi

CIRKUS: Zvezdu izbacuju iz lige?

Objavljeno: 06.02.16 u 10:50

Posle dve kazne vaterpolisti Crvene zvezde sinoć nisu mogli da igraju utakmicu 13. kola Regionalne lige.

Crvena zvezda je kažnjena sa 10 hiljada evra i oduzimanjem 12 bodova. Ipak, tu nije kraj. Crveno-beli su sinoć trebalo da odmere snage sa hrvatskim Primorijem, ali je delegat Zlatanović stavio zabranu na ovaj meč. Ipak, ovo nije najgora vest za bivšeg šampiona Evrope, pošto Zvezdi preti izbacivanje iz Regionalne lige.

Sukob Crvene zvezde i čelnika takmičenja izbio je kada su pre dva kola u Kragujevcu za crveno-bele zaigrala tri nova igrača Filip Kljaejvić, Dragan Drašković i Srđan Aksentijević. Naime, prema propisima takmičenja trojica novih igrača nije imala pravo da igra na ovoj utakmici, pošto su nastupali za gruzijsku Lokomotivu u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Da paradoks bude veći, prema pravilima LEN trojica igrača ima pravo da se takmiči, ali tako ne misli Regionalna liga koja je do kraja rešila da isprazni već prazne džepove crveno-belih.

0
0

8 Komentara

  1. Па ово не може никог да изненади. Звезда је одувијек била стуб српства, и на сваки могући начин, желе да је униште. Знам за један град из црне горе, ђе су махом све припадници друге вјере,и сви навијају за партизан, и причају да су их учили само да не навијају за звезду.. Јер је српски клуб.ЖИВЕЛА ЗВЕЗДА, ЖИВЕЛО ПРАВОСЛАВЉЕ.

    0
    0
    Odgovori
    • Stub Srpstva koji je najvise podrzavan od strane komunisticke vlasti,Stub srpstva ci je predsednik optuzen da je pokrao narod na svetom Srpakom Kosovu,i nevidim da ga optuzujete vi najsrpskiji navijaci Po cemu ste vi to Stub Srpstva,halo gospodo navijaci ovo je sport,niste vi nikakv stub Srpstva vec primer posrnulog sportskog kolektiva u ovoj drzavi.

      0
      0
      Odgovori
  2. Vidim glodari se raduju ovome,pa da ostace oni i njihova braća hrvati… I uvek ce biti državni projekat i uvek ce kukati da se pomaze Zvezdi,a zapravo su oni ti kojima se pomaze vecito,raspali projekat koji je na ledjima naroda oduvek.

    0
    0
    Odgovori
  3. Bez obzira na sve, i cergari sto misle da se radujem njihovim mukama, nije bas uvek tako, recimo sada, pomogli smo im i sa DECOM PARTIZANA, ali ne ide, ipak je VKP tradicija i sistem, kao i u kosarci sto smo INSTITUCIJA, hteli vi to da priznate ili ne, ali tako je !!! Ne zelim nikome „smrt“, ali tako isto, POSEBNO MOM PARTIZANU I VELIKOJ NEPRAVDI U KKP I DV STO SE DESILO, A DESAVA SE I DALJE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Нашим мукама? Хахахахаах… А вашим у кошарци, фудбалу, одбојци, рукомету…кошарка рукомет одбојка борба за опстанак.. Фудбал борба 2-3 место.. А ми у мукама.Дај боже да ове муке потрају… Хахахх

      0
      0
      Odgovori
  4. Navikli da kradu,muljaju, da se preregistruju kada im se nagomilaju dugovi cas su vk cz, vk cz veterani, pa…i sve to uz blagoslov drzave. E pa ne moze svuda na silu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter