0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ABIOLA DAUDA: Posle ‘večitog derbija’ ne plašim se ničega, tamo su ljudi ‘ludi’!

Objavljeno: 06.02.16 u 11:29

U Kupu Škotske na programu je veliki derbi Edinburga u kome će snage odmeriti ekipe Hartsa i Hibernijana, a tamošne medije je zanimalo da li se novajlija Abiola Dauda ‘plaši’ atmosfere na tribinama.

Nigerijac je Bi-Bi-Siju objasnio da je u karijeri igrao daleko veći derbi, sa mnogo više tenzije kako na terenu tako na tribinama. Naravno, mislio je na srpski „večiti derbi“ između Crvene zvezde i Partizana.

– Neću doživeti ništa što već nisam. Igrao sam u beogradskom „večitom derbiju“ između Crvene zvezde i Partizana. Tamo su navijači potpuno „ludi“. Sedam dana pred utakmicu dolaze na trening da vam objasne koliko je pobeda važna. Mislio sam da je u pitanju borba biti ili ne biti. To su bile utakmice za navijače, ne za igrače. To je moje iskustvo iz Srbije, posle toga svuda će mi biti lakše da igram – rekao je Dauda za Bi-Bi-Si.

O samom derbiju Edinburga, Dauda je rekao da ne zna mnogo, ali veruje da će atmosfera biti odlična.

– Ovo je takođe meč za navijače. Od žreba pa do danas savki dan se priča o utakmici sa Hibernijanom. Mislim da će biti dobra atomsfera – rekao je Dauda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter