3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIODRAG BOŽOVIĆ: Nismo pogrešili, Le Talek je pravo pojačanje!

Objavljeno: 05.02.16 u 15:00

Trener fudbalera Crvene zvezde, Miodrag Grof Božović govorio je o pojačanjima koja su pristigla u zimskom prelzanom roku.

Strateg crveno-belih je imao samo reči hvale na račun trojice novajlija.

– Od prvog treninga se videlo da je Le Talek pojačanje. Biće mu potrebno još malo vremena da se fizički spremi jer je u zaostatku nekih desetak dana zbog pauze koju je imao u Mordoviji. Igraće defanzivnije, da bi i Donald mogao da se priključuje u ofanzivi. Babunski je pokazao kvalitet i sada mogu da kažem da nismo pogrešili što smo ga doveli. Što se Edsona tiče, kratko je sa nama, nije trenirao mesec dana pa najpre radi na tome da sustigne saigrače. Zbog toga verovatno neće igrati u prva dva pripremna meča na Kipru, da ne rizikujemo da se povredi – istakao je za klupski sajt Miodrag Božović.

Crvena zvezda prvu pripremnu utakmicu na Kipru igra sutra od 10 časova protiv Volge, a samo četiri sata kasnije i sa Atlantisom.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter