6
Košarka

FOTO: STARSPORT

LUDO NA TRENINGU PARTIZANA: Džikić doneo poklon i dobio ‘službenog kosača’ (FOTO)

Objavljeno: 05.02.16 u 22:04

Uoči utakmice protiv Zadra koja bi mogla da odluči sudbinu Partizana, vlada sjajna atmosfera među igračima i stručnim štabom.

Iako ima velikih problema sa povredama igrača, koje mu u velikoj meri otežavaju rad pred možda i meč sezone protiv Zadra, Aleksandra Džikića ne napušta duh koji mu je i doneo veliku popularnost među igračima i navijačima crno-belih.

Na trening uoči sutrašnje utakmice od 21 sat, Aleksandar Džikić je došao sa poklonom namenjenog Boži Đumiću. Kupio mu je kosu za travu, a sve na osnovu interne šale među njima.

Zbog toga vole i igrači i navijači, gde god da je radio.

Utakmica između Partizana i Zadra igra se sutra u 21 sat u dvorani ‘Pionir’.

0
0

6 Komentara

  1. AZRAEL-Andjeo smrti, Aleksandar Dzikic-DZILE !!! I u „drugom zivotu“ nemaju cergari srece, reinkarnacija DV je Dzile .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • A ti mora da si neki počasni član 32. Zagorske divizije,vidim da se proseravaš na svaku vest,verovatno utakmice gledaš preko tv-a i onda se zavučeš u sobu i plačeš…

      0
      0
      Odgovori
    • Gde si koske nema te da zivkovica malog ispratis… ajde grobari za dinar da prosite, treba dugovi se vracaju…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter