0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

EP U FUTSALU: Drama u Areni pripala Azerbejdžanu, odluka u poslednjem kolu (FOTO)

Objavljeno: 05.02.16 u 23:14

Futsal reprezentacija Azerbejdžana savladala je selekciju Češke sa 6:5 i tako jednim korakom zakoračila u četvrtfinale EP u Beogradu.

U dramatičnom meču u Kombank areni pobeda je otišla ipak blagom favoritu, iako je do 40 sekundi pre kraja rezultat bio izjednačen i mogao je da ode i na drugu stranu.

Azerbejdžan je poveo sa 2:0 golovima Farzalijeva i Borisova, ali je na 2:1 smanjio Zarauba. Novu dvostruku prednost Azerima donosi De Arauho, da bi Holi minut kasnije smanjio na 3:2. Rešetar vraća potpuni egal u meč, ali 30 sekundi pre odlaska na odmor Eduardo je vratio tas na vagi na stranu Azerbejdžana.

U nastavku Novotni je doneo novo izjednačenje, Augusto novu prednost Azerima, a Kovač treće izjednačenje Česima na meču. Činilo se da će rezultatom 5:5 završiti ovaj meč, ali je Rafael na 40 sekundi pre kraja postigao gol odluke i doneo možda i ključnu pobedu Azerbejdžanu za četvrtfinale.

Azeri su u prvom kolu izgubili od branioca titule Italije sa 3:0 i Češkoj će za prolaz u drugu fazu biti neophodna minimalna pobeda protiv šampiona.

U poluvremenu ovog meča dobili smo i putnika na EURO u Francuskoj ove godine, a evo kako je to izgledalo sa parketa Kombank arene.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter