5
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Dejan Radonjić nakon poraza od Darušafake

Objavljeno: 05.02.16 u 08:33

– Pre utakmice smo znali da će Darušafaka dati sve za pobedu. U prvom poluvremenu nismo odigrali kako sam očekivao, a u nastavku smo u odbrani bili bolji. Imali smo probleme sa ličnim greškama i morali smo da nađemo druga rešenja u napadu

0
0

5 Komentara

  1. Radonjiću, nije toliki problem poraz. I da smo pobedili, ne bi bilo mnogo bolja situacija, jer bi Darušafaka do kraja igrala totalno bez motiva. Problem je to što mi NEMAMO IGRU, kada nas ne ide šut. Tada nam igraju „plitko“, naprave gužvu u reketu, pa tada ni Cirbes ne dolazi do izražaja. Neverovatno je da mi nemamo uigran napad, da u poslednja 4 minuta ne postignemo koš, da po ko zna koji put u poslednjoj četvrtini prestanemo da igramo napad. Problem su zakasnele izmene, problem je prevelika minutaža za Lazića, premala za Dangubića, katastrofalna odbrana i skok Štimca, prespor napad kada Jović svaki put potroši 7 ili 8 sekundi u prevođenju lopte, a ti mu objašnjavaš koja akcija se igra (rezultat oga je da u 4 poslednja munuta 3-4 puta i nešutnemo na koš). PRoblem je besmisleni ulazak u bonus u svakoj četvrtini nakon 2 ili 3 minuta. Problem je besmislena tehnička greška… Nije problem ni sudija Javor ni to što je Darušafaka odigrala bolje od očekivanog. Problem je u nama i u našoj katastrofalnoj igri. Niko nije postavio cilj ulazak u 8, ali ako imaš šansu, iskoristi je. Ne može baš uvek sve da se otvori i da se slože kockice. A sada je takva prilika da je grehota ne iskoristiti je.

    0
    0
    Odgovori
    • ..problem je i TO, sto je Dangubic, kao Mitrovic i Guduric-Grobar, problem je i TO, sto tek 2 godine postojite, kao i TO sto ste fudbalski klub sa huligan-navijacima, problem je i TO sto nemate kosarkasku tradiciju, a sa stranim igracima se NIKADA nece ni steci, problem je i TO sto ste trenutno klub NASTAO od REPROGRAM kombinacije kako od -17 miliona DOCI na +10 miliona evra budzeta, problem je i TO……!!!!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Neću da pričam sa navijačima kluba osnovanog u Zagrebu. I neću da pričam sa navijačima kluba koji je ispadao u drugu ligu! I neću da pričam sa navijačima kluba čiji bivši trener prebija sudije u svlačionici, štipa sudije tokom utakmice i davi svoje najbolje igrače! Neću da pričam sa navijačima kluba koji su bili miljenici režima 13 godina! Neću da pričam sa iskomleksiranim navijačima…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter