0
Evropske lige

VELJKOVIĆ NA NOVOM POČETKU: Želim što pre u Bundesligu!

Objavljeno: 04.02.16 u 17:03

Miloš Veljković, član mlade reprezentacije Srbije koja se popela na krov sveta na Novom Zelandu, ponosan je što će igrati u Nemačkoj. Miloš Veljković imao je organizovano druženje sa novinarima, nakon što se priključio svom novom timu, Verderu iz Bremena.

– Gledao sam Bundes ligu kao mali, sećam se Pizara i Fringsa dok su igrali za Verder. Zaista sam ponosan zato što sam ovde, rekao je mladi štoper tamošnjim medijima.

– U Engleskoj sam imao veoma lepo iskustvo, mnogo toga sam naučio i trenirao sa dobrim igračima, siguran sam da ću to preneti i na svoje igre u Verderu.

Na pitanje o tome šta je čuo o tamošnjoj ligi, nije puno razmišljao:

– O fudbalu u Nemačkoj možete čuti samo lepe stvari, liga je veoma jaka, i želim da što pre zaigram u njoj, mada mi ne smeta ni to što ću prvo igrati u ekipi do 23 godine.

A na pitanje šta je za njega fudbal, odgovor je stigao još brže:

– Život! Fudbal igram od pete godine, uvek razmišljam o njemu. Mogao bih reći da fudbal i živim.

Veljković je ekipu iz Bremena pojačao nakon odlaska iz Totenhema ove zime. Uzgred, zanimljivo je takođe spomenuti da se Veljković novinarima obratio na tečnom nemačkom, što je izazvalo veoma pozitivne reakcije. Inače, vrlo je izvesno da će srpski fudbal napustiti još jedan orlić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter