0
Domaći fudbal

PROMENA RIVALA: Čukarički remizirao protiv Arsenala iz Tule

Objavljeno: 04.02.16 u 19:52

Fudbaleri Čukaričkog odigrali su nerešeno 1:1 protiv Arsenala iz Tule na pripremama u Limasolu, iako je moglo da bude mnogo više golova.

Iako je bilo planirano da drugu prijateljsku utakmicu FK Čukarički u Limasolu odigra protiv FK Minsk iz Belorusije, u toku dana došlo je do iznenadne promene, pa je protivnik bio trećeplasirani tim druge ruske lige Arsenal iz Tule.

U 44. minutu Arsenal je poveo. Praktično iz prvog šuta ka golu Čukaričkog. Efektan pogodak iz voleja sa desetak metara postigao je Bazanov.

Posle brojnih šansi, Čukarički je konačno izjednačio u 85. minutu. Pavlović je proigrao mladog Zehrudina Mehmedovića koji je šutirao iz prve i savladao golmana Berezina. Bio je to pravovremeni centaršut i precizna realizacija. Do kraja utakmice nije bilo izglednijih prilika, tako da se meč završio bez pobednika.

– Još jedna u nizu teških provera, gde smo svima pružili šansu. Arsenal je predstavnik klasične ruske škole fudbala. Ekipa protiv koje je izuzetno teško igrati u ovom delu priprema, međutim, ne biramo protivnike. Planirali smo meč protiv Minska, ali je ispalo ovako. Kod nas u ekipi nije bilo pet, šest igrača, tako da sam na kraju zadovoljan rezultatom i učinkom, naročito mlađih igrača – utisak je šefa stručnog štaba Čukaričkog Zorana Popovića.

U utakmici protiv Arsenala iz Tule van protokola u Čukaričkom bili su Filip Stojković, Dragoljub Srnić, Nikola Zvrko, Staniša Mandić, Stefan Dimić i Bojan Ostojić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter