8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLASCI: Partizan ostaje bez dva napadača!

Objavljeno: 04.02.16 u 00:29

Partizan će u narednih nekoliko dana ostati bez dva napadača, da li uprava sprema zamenu?

Već mesec dana se spekuliše o transferu Abubakara Oumarua u Kinu, a posao bi uskoro trebalo da bude završen. Kamerunski napadač će po svemu sudeći preći u Čančun Jatai koji sa klupe predvodi bivši trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović. Slovenac je insistirao na tome da dobije brzonogo napadača, što mu je uprava i ispunila. Još uvek nije poznato koliko će Partizan zaraditi od obeštećenja.

Drugi igrač koji će napustiti redove srpskog šampiona i otići u najmnogoljudniju zemlju sveta je Valeri Božinov. Bugarina traži Peking Guan na čijoj klupi sedi Alberto Zakeroni, koji se u kvalitete iskusnog napadača uverio dok je nastupao za Leće, Fiorentinu, Juventus i Parmu. Spekuliše se da bi Guan mogao da plati Partizanu oko 800 hiljada evra.

Postavlja se pitanje da li je uprava „parnog valjka“ spremila adekvatnu zamenu, jer je klub već ostao bez mladog Ivana Šaponjića, te bi u slučaju odlaska Oumarua i Božinova ostao samo na Ismaelu Fofani.

0
0

8 Komentara

  1. Svaka vam čas.rasprodajte ceo tim.igrajte sa omladincima.ionako ni tad nećete da imate pare.to je tako kad se politika meša u fudbal.

    0
    0
    Odgovori
  2. Prave lakrdiju sa napadacima kao i prosli zimski prelazni rok. Tada su u isto vreme prodali Skuletica i Lazovica,a Fofanu poslali na pozajmicu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sad je jasno zasto Tole ostaje jos mesec dana.Opstanak mora da se izbori.Pod svaku cenu sacuvati mali klub u prvoj ligi kao i davne 1979.Nema vam pomoci.Vreme vase vestacke dominacije zauvek je proslo.Najveci srpski klub ponovo ce dominirati desetinama godina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter