7
Domaći fudbal

NE ŽELI KINESKE PARE: Ostaje u Partizanu, a razlog je samo jedan (FOTO)

Objavljeno: 04.02.16 u 09:13

Velike seobe koje se dešavaju ove zime u Partizanu ipak neće prerasti u egzodus pošto je jedan od najboljih igrača poslao poruku navijačima da ostaje u klubu do kraja sezone.

Naime, Valeri Božinov se nalazi na meti pojedinih kineskih klubova i bio je spreman da se „žrtvuje“ za dobrobit kluba, ali ako je verovati poruci koju je ostavio na Instagramu Bugarin će ostati u Humskoj makar do leta i to samo iz jednog razloga.

– Gde ćeš ti mali maci, mi smo Partizan, Ostajem samo zbog Saše Ilića. El Capitano. Ja bih da igra još malo, jer je Sale samo jedan, poruka je koju je ostavio Božinov.

0
0

7 Komentara

  1. Student, da si malo pratio dešavanja ovih dana čuo bi da je Božinov rekao da će otići ako klub tako kaže, a da bi on lično voleo da ostane. A za Živkovića su krivi njegov pohlepni otac i prethodna lopovska uprava i naravno onaj ćelavi menadžer kome je jedina misija novac i što veća šteta za Partizan!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Tako je Valeri, Grobar si u dusi…Samo te „molim“, da nikako ne igras za ‘rvatsku repku, obrukao bi Sveti GRB Grobara i nas crno-beli dres, za njih neka igraju ovi iz crvenog bankomat kluba naturalizovaniii .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter