5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIEV ODGOVORIO STARIJEM ŽIVKOVIĆU: Neka pusti sina da bude ono što jeste!

Objavljeno: 04.02.16 u 10:51

Sportski direktor Partizana, Ivica Iliev imao je šta da kaže na prozivke oca mlade zvezde crno-belih.

Ivica Iliev nastavio je polemiku preko medija sa starijim Živkovićem, i dodao da ne zna odakle Jovica odjednom pominje nove pregovore njegovog sina sa crno-belima.

– Zamolio bih Jovicu da prepusti ulogu zvezde Andriji! Razumem da živi pet minuta slave, ali njegovo vreme je prošlo, neka pusti sinu da bude ono što jeste.

Iliev je zatim istakao:

– Ono što je Andrija trebalo da da – da Partizan ne bude makar na gubitku. Kako? Ponuđen mu je blanko ugovor, to niko nije dobio u istoriji kluba, ali ni to nije vredelo.

Onda se osvrnuo na direktne prozivke koje je Jovica Živković uputio lično njemu:

– Tačno je, iz Partizana sam dva puta otišao bez obeštećenja. Kad sam imao 32 godine, uprava nije htela da produži ugovor. U prvom mandatu, koji je trajao šest godina, otišao sam kao slobodan, ponovo mi niko nije ponudio da produžimo saradnju. Kada sam odlazio – činio sam to posle plasmana u Ligu šampiona. Gospodine Živkoviću, dozvolite Andriji da bar jednom sa Partizanom igra Ligu šampiona.

0
0

5 Komentara

  1. ko postavi ovu budalu u partizanu.on nikakav fudbaler,uvek je bio angazovan samo kad je bila neka odlucujuca utakmica i uvek je zasrao.a bilo ihje jos u poslednja desetak godina.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ilijev je igrao napadača, a godinama nije mogao da pogodi gol, pa je normalno što je odlazio bez obeštećenja iz Partizana. Gol je mogao da da samo kada na istom nikog nema… Suvi kvalitet nema šta. A tek što je „intelektualni kapacitet“… Zato su ga i doveli za direktora. ccccc

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter