7
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA NIJE ISTA BEZ NJEGA: Miler iz bolnice u avion!

Objavljeno: 03.02.16 u 09:42

Jedan od najboljih igrača Zvezde ove sezone Kvinsi Miler bez ijednog treninga ipak je krenuo put Turske.

Posle tri uzastopne pobede u TOP 16 fazi Evrolige Crvena zvezda će u četvrtak od 19:30 gostovati Darušafaki u 6. kolu.

Prema oceni mnogih poznavaoca košarke biće to jedan od ključnih duela za crveno-bele u borbi za plasman među osam najboljih timova, pa je vrlo važno da u Istanbulu budu kompletni.

A nije tako bilo protiv MZT-a u ponedeljak, kada je zbog bolesti izostao Kvinsi Miler, sve veći ljubimac Zvezdine publike. Zato je jako dobra vest za Delije to da se Miler ipak ukrcao u avion za Tursku i to pravo iz bolnice gde je bio na finalnim pregledima.

– On ni juče nije trenirao zbog visoke temperature i na aerodromu smo čekali informaciju o njegovom dolasku. Jutros je bio na pregledu u Zemunskoj bolnici zbog konačne odluke – izjavio je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Još uvek nije poznato koliko će i hoće li uopšte Dejan Radonjić moći da računa na Amerikanca, tu će odluku doneti gotovo pred sam izlazak na parket dvorane u Istanbulu.

0
0

7 Komentara

  1. E neka si mu rekao PFC
    Da mi je samo da upoznam tu budalu…partizan u kosarci utabao stazu koju i mi gazimo i pokusavamo da je produzimo
    Zasto bi trebalo da se mrzimo medjusobno….u sustini tezimo da bidemo bolji jedni od drugih…zato sport i postoji….. zbog publike i rivalstva…….pozdrav svim navijacima sa severa i juga koji misle isto….

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. JA „mislim“ da si Ti GROBAR koliko Jovica Zivkovic i Predrag Djordjevic, VECI je GROBAR N. Covic od Vas trojice, a TO da bi trebalo da „prepisujemo“ od njega (covica), upravo TO i pokusavaju da urade Misko Raznatovic i njegov „paravan“ , najjaci i najplaceniji „igrac“-PEK, da kupe Svetinju za DZ i dobiju ili rentiraju nas GROBARE kao i crvene narikace sto je Coki KUPOVINOM „brenda“ KKCZ-izrentirao !!! A sto se moje „mrznje“ prema sdcz tice, NISTA vi jos niste procitali nit’ videli, posto mi se vecina PRAVIH komentara ne objavljuje, na moju veliku zalost, a vasu „srecu“-PO CUKU !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Momak, ti si stvarno jako iskompleksiran kao sto rece neko gore u komentarima. Ostavi se svojih frustracija. Zasto uopste i citas vesti o Crvenoj Zvezdi ako ne mozes da ih podneses kao covek? Pokusaj da odrastes. Ocigledno je da si rodjen u mrznji, „vaspitavan“ u mrznji i ceo zivot zivis u mrznji. Ozbiljno, ti imas jedan veliki problem u glavi i treba sto pre da posetis nekog specijalistu. Nikada jos nisam procitao neki tvoj normalan komentar. Uzmi se u pamet, veruj mi, bice ti mnogo bolje!

      0
      0
      Odgovori
  3. @grobar do koske

    Debilu, ti si izrod…ti nisi navijac. Samo si jedna iskompleksirana budala. Grobar sam od rodjenja, ne propustam nijednu utakmicu MOG Partizana ali ne mrzim nikoga pa ni komsije. Postujem sportsko rivalstvo ali budale kao sto si ti nam i donose nasilje na utakmicama. Zbog takvih kao sto si ti roditelji ne dovode decu na stadione i u hale, zato su nam deca na ulici, prepustena sebi i zakonu dzungle.
    Drago mi je da se CZ izdigla iz svega, drago mi je pre svega zbog srpskog sporta, koeficijenata i svega drugog. Navijam za Partizan, ali navijam i za sve nase timove kada igraju u evropskim takmicenjima…za dobrobit srpskog sporta. Treba biti covek i priznati da je CZ trenutno bolja…mnogo bolja i kvalitetnija od nas. A na nama je da stavimo prst na celo, zamislimo se i pokusamo da isplivamo iz trenutne krize. Svaka cast g. Covicu na svemu sto je uradio za komsije….trebalo bi i mi da prepisemo nacin na koji su oni uspeli. Tolika mrznja koju ti gajis je nezamisliva, to samo pokazuje koliko si mali covek, nedorastao da navijas za NAS Partizan. Nema teme na koju ti nemas komentar prepun mrznje. Tvoji komentari pokazuju da si prepun zavisti na tudje uspehe, da si iskompleksirana budala zatvorena u svojoj sobi ne pomerajuci se od kompjutera. Pustio si korenje pored kompjutera kao stari hrast. Ugasi internet, izadji malo napolje, prosetaj, druzi se i nauci da volis, nauci da postujes i cenis tudje uspehe….tako ce i tebe ljudi vise ceniti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter