0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRIJATELJSKI: Partizan se prvi put nije radovao na Kipru

Objavljeno: 03.02.16 u 19:31

U pripremnom meču odigranom na Kipru, Partizan i UFA su igrali bez pobednika.

Posle tri vezana trijumfa na „rajskom ostrvu“ Partizan nije pobedio. Crno-beli su sa ruskom UF-om igrali nerešeno 0:0. Trener „parnog valjka“ Ivan Tomić je teren poslao Šaranova, Bandalovskog, Stevanovića, Milenkovića, Subića, Jevtovića, Lukića, Kosoviča, Golubovića, A. Stevanovića i Fofanu. Prvu ozbiljniju šansu Partizan je stvorio u 18. minutu kada je Fofana uposlio Stevanovića, ali je šut ofanzivnog veziste izblokiran. Samo osam minuta kasnije zapretili su i Rusi. Pokušao je Pouri, ali je lopta proletela tik pored stative gola golmana Šaranova. Poslednju priliku u prvom poluvrmenu videli smo pred golom UFA, šutirao je ponovo Stevanović snažno, ali je lopta na putu ka golu zakačila nekog i završila u korneru – 0:0.

Drugo poluvreme Partizan je počeo u istom sastavu. UFA je prva pripretila, šutirao je Susuev, ali je Šarnov bio na mestu. U 60. minutu Ivan Tomić je promenio ceo tim, u igru su ušli Kljajić, Vulićević, Gogua, Jovanović, Bogosavac, Everton, Brašanac, Birmančević, Mihajlović, Božinov i za Grobare verovatno najvažnije Andrija Živković.

Promene su donele i nešto bolju igru crno-belih. U 70. minutu je pokušao Birmančević, ali je lopta otišla preko prečke. Pokušavali su napadači Partizana po bokovima da naprave nešto više, ali do kraja utakmice nije bilo promene rezultata – 0:0.

Crno-beli su jutros zabeležili pobedu protiv Jončan Šinjazuana, a ovde možete da pogledate GOLOVE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter