10
Domaći fudbal

PONOVO ‘RAT’: Zvezda ‘oplela’ po FS Srbije

Objavljeno: 03.02.16 u 19:05

Crvena zvezda i Fudbalski savez Srbije bi posle kraćeg zatišija mogli ponovo da „zarate“.

Razlog je zabrana registracije novih igrača od strane Disciplinske komisije upućena Zvezdi. Lider srpskog šampionata duguje bivšem kapitenu Nikoli Mijailoviću 150 hiljada evra i dok to ne ispalti David Babunski, Damjan Le Talek i Edson neće moći da igraju na zvaničnim utakmicama.

U Zvezdi su zbog toga poludeli i u izjavi za Informer „osuli paljbu“ po FS Srbije.

– Neverovatno je da su nam sad našli neke nove obaveze i da su nas o tome obavestili usred prelaznog roka. Pa kako da ne poludimo zbog toga?! Dug prema Mijailoviću nije sporan, isplatićemo ga, ali sporan je način na koji se FSS i Disciplinska komisija ophode prema nama – rečeno je iz Zvezde.

0
0

10 Komentara

  1. Sta ako ne bude bilo Jevrope kako onda plus dva’es ses’ i to sve? Kako ciguli kako? Ne mozete sebi Evropu da obezbedite valjano bivsi prvaci, varate u prvenstvu, al’ se nigde ni ne putuje samo do Slovenije na pripreme i tako to…

    0
    0
    Odgovori
    • Ako je neko krao vi ste svih prethodnih godina i to su sami vaši ljudi iz uprave javno rekli tako da nemojte samo vi o poštenju molim te !!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter