0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NEMAC ZAMERA ŠPANCU: Mateus kritikuje Gvardiolinu odluku

Objavljeno: 03.02.16 u 15:27

Bivši fudbaler minhenskog Bajerna Lotar Mateus žestoko je kritikovao odluku Đozepa Gvardiole da na kraju sezone napusti klub.

Mateus koji za Bajern nastupio na više od 300 utakmica smatra da je Gvardiola jedan od najboljih trenera sveta, uprkos činjenici da nije ljubitelj njegovog stila igre i dodaje da je Pep trebalo da pokaže više vernosti šampionu Nemačke.

– Bajern mu je ispunio svaku želju od igrača, trenera čak i doktora, uprkos činjenici da je izazvao mnogo smetnji van terena smatram ga vrhunskim trenerom. Možda je želeo novi izazov, naravno i primanja koja su mu ponuđena su izuzetno visoka, ali ovde je imao najbolji tim na svetu. Kritikujem ga jer bih voleo da je ostao duže ipak je on unapredio ovu ekipu, rekao je bivši igrač „Pancera“ koji je za reprezentaciju Nemačke zabeležio 150 nastupa.

Španski stručnjak će na kraju sezone preuzeti Mančester Siti i na taj način će okončati boravak na Alijanc areni dug tri godine.

Pripremio: Stefan Manigoda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter