0
Košarka

NBA: Golden Stejt prati situaciju oko Durenta

Objavljeno: 03.02.16 u 14:29

Prema navodima američkih medija Kevin Durent mogao bi u bliskoj budućnosti da obuče dres šampionske ekipe Golden Stejta.

Zvezda Tandera još uvek nije potpisala produžetak saradnje sa Oklahomom i na kraju sezone mogao bi da postane slobodan agent. Plata najkorisnijeg igrača NBA lige u 2016. godini iznosi preko 20 miliona godinje pa bi ekipa zainteresovana za njegove usluge morala bi da napravi ozbiljne rekonstrukcije u „rosteru“ kako bi ostavila prostora u ograničenom budžetu.

Ako žele da angažuju Durenta Voriorsi bi najverovatnije morali da se odreknu Drejmonda Grina. Pitanje je koliko bi ta opcija bila realna jer novopečeno ‘Ol-star’ krilo igra sezonu života i jedan je od najboljih igrača lidera NBA lige.

U celu priču uključili su se i Los Anđeles Klipersi koji su spremni da ponude razmenu Oklahomi odnosno spremni su da se odreknu Blejka Grifina za Kevina Durenta.

Pripremio: Miloš Ristanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter