0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

MAKSIMOVIĆ: Nisam tužio Astanu, ostajem u Kazahstanu

Objavljeno: 03.02.16 u 10:53

Mladi srpski reprezentativac Nemanja Maksimović odbacio je mogućnost da tuži svoj klub Astanu zbog navodnih neisplaćenih dugova.

– Ne znam odakle potiču takve informacije. Nisam tužio klub, nemam ni razloga za to jer Astana nema dugovanja prema meni. Netačno je i da je klub u finansijskoj krizi. Sve je u najboljem redu. Napustilo nas je nekoliko igrača među kojima je i Branko Ilić, bivši igrač Partizana, ali ne zbog toga što prema njima nisu ispunjene obaveze iz ugovora. S druge strane doveli smo Žaglišbaja i Konusbajeva iz Kairata – izjavio je Nemanja Maksimović za ‘Žurnal’.

Zlatni ‘orlić’ sa Novog Zelanda, koji je uostalom golom i doneo titulu svetskog šampiona Srbiji, poručio je da će ostati u Astani najmanje do leta.

– Imam ugovor još godinu dana. Dobijao sam ponude ove zime, ali nije bilo ništa konkretno. Najbolje vreme da promenim sredinu je na leto jer će i klubu biti u interesu da dobije obeštećenje – zaključio je Maksimović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter