1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVAN TOMIĆ: Bolje smo izgledali nego što smo se nadali

Objavljeno: 03.02.16 u 12:44

Trener Partizana Ivan Tomić ponovo je istakao da rezultat na pripremnim utakmicama Partizana nije u prvom planu.

Partizan je sa 2:0 savladao kineski Jončan Šizjačun, a strelci su bili Nemanja Mihajlović u 38. i Saša Lukić u 71. minutu.

– Ono što smo planirali za ovu utakmicu je ostvareno, a tu ne mislim na rezultat. Ne bih pravio euforiju oko toga iako je pobeda sasvim zaslužena i mogla je da bude ubedljivija – rekao je Tomić i dodao:

– Postoji dosta stvari koje mogu da nas raduju i koje se ponavljaju. Ekipa je juče imala jak trening i to je bio fizički nadražaj da se nivo njihove pripreme za ovaj meč podigne na višu tačku. Bolje su izgledali nego što smo se nadali to me raduje – poručio je Tomić.

Partizan će danas odigrati dve utakmice, a već od 17:30h će igrati protiv ruskog tima UFA. Na terenu će se od starta naći igrači koji su protiv Kineza igrali poslednjih pola sata.

– Ne jurimo rezultat ali očekujemo i trudimo se da uspostavimo dobar odnos i pristup u fazi napada i odbrane. Očekujem veći fizički zamor i nešto slabiju igru ali to smo zacrtali i za sada smo zadovoljni – istakao je Tomić.

0
0

1 Komentara

  1. Daj bre Tomicu, pusti sportske teme, koga TO u Srbiji INTERESUJE, vec po uzoru na GROFA, dotakni se price oko FINANSIJA kluba, kako se ni za KAFU nema..itd itd .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter