0
Boks

FOTO: Screenshot

BOKS: Vremešni Bruno želi nazad u ring

Objavljeno: 03.02.16 u 13:27

Nekadašnji bokserski as Frenk Bruno obelodanio je tokom televizijskog intervjua za ‘ITV’ da namerava da se vrati u ring.

– Stalno sam u teretani. Zato želim da se vratim boksu. Vratiću se boksu sigurno, rekao je Bruno voditeljima emisije ‘This Morning’.

Britanac pravoslavne vere, star je 54 godine, i tokom karijere na 45 profesionalnih mečeva ostvario je 40 pobeda. Bio je višestruki evropski prvak u superteškoj kategoriji. Titulu šampiona u WBC verziji osvojio je 1995. na stadionu Vembli trijumfom nad Oliverom Mekolom.

Poslednju borbu Bruno je imao pre ravno 20 godina, kada je poražen pod Majka Tajsona u Las Vegasu, nokautom u trećoj rundi.

Po završetku karijere borio se se psihičkim problemima, hroničnom depresijom, zbog čega je nekoliko puta završavao u bolnici.

Međutim prema navodima medija u Britaniji, federacija te zemlje po svemu sudeći neće dodeliti Brunu potrebnu licencu za takmičenje.

Pripremio: Miloš Ristanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter