0
Evropske lige

VENGER: Nadam se da ćemo da budemo mentalno jaki

Objavljeno: 02.02.16 u 19:46

Menadžer Arsenala Arsen Venger strahuje da se ne ponovi scenario sa kraja godine kada su poraženi od Sautemptona sa 4:0.

Iskusni stručnjak se osvrnuo, pred duel sa Sautemptonom, na situaciju sa kraja godine, kada je nakon pobede nad Sitijem njegova ekipa doživela debakl protiv „Svetaca“ koji su do tog meča imali skor pet poraza u šest mečeva.

– Osećao sam da jednostavno taj dan nismo bili mentalno jaki. Opustili smo se bio je Božić, pre toga smo pobedili Siti, i mislili smo da je sve gotovo. Igrali smo sa ekipom koja je bila željna pobede i izgubili smo.

Arsenal je u subotu slavio u četvrtoj rundi FA kupa protiv Barnlija sa 2:1, a francuski stručnjak je na klupi ostavio Ozila, Remzija i Volkota, kako bi svežiji ušli u mečeve koji im predstoje.

– Ponekad je bitno napraviti pauzu, da se dopune baterije ne samo fizički već i psihički.

Arsenal večeras od 20.45 sati dočekuje Sautempton u okviru 24. kola Premijer lige. Nakon toga gostuje Bornmutu, a zatim kod kuće igraju sa trenutnim liderom Lesterom za kojim trenutno zaostaje tri boda.

Pripremio: Stefan Manigoda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter