0
Evropske lige

SRPSKI CENTARFOR U GRUZIJI: Nikola Komazec potpisao za Dinamo Batumi

Objavljeno: 02.02.16 u 14:32

Srpski fudbaler Nikola Komazec novi je član Dinama iz Batumija, sa kojim je potpisao ugovor do kraja sezone.

Komazec je bio član norveškog Haugesunda, a prošle godine sa uspehom je nastupao i za tajlandski Pataja Junajted. Srpski centarfor je zadovoljan prelaskom u jedan od najvećih gruzijskih klubova.

-Posle nekih tehničkih problema u norveškom Haugesundu, prešao sam u jedan od najboljih klubova iz Gruzije. Dinamo Batumi je stalno u vrhu i igra evropska takmičenja. Klub je vrlo ambiciozan i popularan. Čelni ljudi Dinama su bili uporni da me dovedu, pa smo dogovorili saradnju, za početak do kraja sezone, rekao je Komazec.

28-godišnji napadač je istakao da želi da stekne ličnu afirmaciju u Gruziji i da tako pomogne vicešampionu da ostvari što bolje rezultate u prolećnom delu sezone.

-Pre svega želim da pomognem klubu da se ponovo plasira u Evropu i da tamo uradi nešto više. Trenutno smo šesti na tabeli, ali nas samo par poena deli od pozicije koja vodi u evropska takmičenja, kaže Komazec.

Komazec ima odlične prve utiske o svom novom fudbalskom domu.

-Klub se nalazi u Batumiju, koji važi za najlepši grad u Gruziji. Smešten je na moru, na 30 minuta automobilom od Turske. To je grad sa fascinantnom istorijom, objasnio je Komazec.

Komazec je karijeru započeo u Hajduku iz Kule, posle čega je nastupao za rumunski Petrolul, slovenački Maribor, kao i za tajlandski Suphanburi, Sarajevo, korejski Busan, Pataja Junajted i Haugesund. Priliku da debituje za Dinamo Batumi imaće 19. februara kada se nastavlja prvenstvo Gruzije i kada njegov klub gostuje Zugdidiju, ekipi koja je u zoni ispadanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter