1
Ostali sportovi

RASULO: Partizan ostao bez predsednika!

Objavljeno: 02.02.16 u 18:03

Igrači više od godinu dana nisu primili platu, a čitav rad kluba se svodi na ivicu egzistencije.

Rukometni klub Partizan muku muči sa novcem, finansijska situacija u klubu je katastrofalna, a ročun je blokiran zgog velikog duga od 1,7 miliona dinara.

Uprava kluba je nemoćna, nemaju da otplate igračima zaslužen novac, a igrači koji nisu iz Beograda se sami finansiraju. Već tri godine je tako, i ne vidi se izlaz iz teške situacije.

I pored toga, igrači redovno treniraju i ujedno završavaju fakultete. Na polusezoni su zauzeli treće mesto na tabeli, a cilj ekipe je ulazak u finale plej-ofa koje omogućava plasman u SEHA ligu.

Na sednici upravnog odbora, Srđan Cekić, predsednik Partizana odlučio je da se povuče:

– Već tri godine funkcionišemo na ivici egzistencije. Agonija traje predugo. Ja u aktuelnoj situaciji ne mogu da obezebdim minimum uslova da klub normalno funkcipniše i moralni čin je da povučem – rekao je Cekić.

A drugi funcioner kluba, Saša Blagojević, takođe je istakao:

– Situacija u kojoj se nalazimo već nekoliko sezona je neodrživa. Uz konsultacije sa sportskim društvom i ostalim članovima uprave kluba u narednih nekoliko dana ćemo odlučiti šta i kako dalje da radimo. Teško je biti Partizanovac u ovom momentu u Srbiji. Najrealniji scenario je da svi odemo iz kluba i prepustimo Sportskom društvu Partizan da pronađe nekog ko je bliži vlasti, a ima hrabrosti da kaže da navija za Partizan.

0
0

1 Komentara

  1. imate vrhunskog strucnjaka marjanovica , cini mi se da se nekim klubovima oduzimali i bodovi kako bi partizan bio sampion … sve sto je vestackii na tudjoj muci steceno ne moze da opstane …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter