8
Domaći fudbal

RASPAD SISTEMA: Crno-beli prinuđeni da prodaju najbolje!

Objavljeno: 02.02.16 u 16:42

Po svemu sudeći svoja napačka umeća nastavljaće da pokazuju u Kini.

Partizan je na pragu da proda dva napadača i ukoliko im se svidi ponuda ovaj dvojac ide put najmnogoljudnije zemlje na svetu, pa će uprava crno-belih u kratkom roku morati da pronađe adekvatno rešenje.

Mladi Đorđe Jovanović i Dušan Vlahović teško da će biti prava zamena za ovaj internacionalni napadački tandem.

– Interesovanje za Abubakara i Božinova iz Kine se pojačalo. Za Oumarua su zvala dva kluba, za Valerija čekamo zvaničnu ponudu – rekao je sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

Zatim je dodao:

– Oumaru je već dva meseca planiran da ode, njegov odlazak je odavno pripremljen, zato što pravimo ekipu sa karakteristikama igrača koji moraju da dominiraju u domaćem šampionatu. Interesovanje sa Božinova je novina, a s obzirom na novonastale okolnosti možda ćemo i njega morati da prodamo kako bismo nadomestili minus nastao zbog slučaja Živković.

 

0
0

8 Komentara

  1. Koliko ja poznajem fudbal a poznajem ga odlicno,vas tim moze da dominira jedino u plej autu.Sa ovim igracima,nema teorije da budete medju prvih 6 u ligi,boricete se za to 7-8 mesto i opstanak u plej of ali tesko da ce te uspeti.Mnogo realnije je plej aut.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ova uprava kuka na prehodnu, a ništa nisu uradili, hoće da ostave prosečne igrače, prodali su Šaponjića, veliku nadu i zlatnog momka sa svetskog šanpionata, prodali su Ninkovića jednog od najtelovatnijih igraĉa u Srbiji, svoju decu su proterali iz kluba, ne pruživši im šansu ( Trujića, Ašovskog ) sada žele i najboljeg igrača Partizana Oumaru da prodaju, ma idite iz kluba ne uništavaj te gs, da bi mogao klub da funkcioniše, gde su pare od učešća u Rvropskom takmičenju to jr 7 do 8 miliona, milion ipo od Šaponjićevog ugovora, oko 2 miliona od Mitrovićevog ugovora, i dalje prodajete maglu, dovodite igrače sumljivog kvaliteta i lažete nas da vam je klub na prvo mesto, da nije možda vaš novčanik na prvo mesto.

    0
    0
    Odgovori
  3. ovo je Srbija : ko je … DUZAN BOGU I NARODU I PORED TOGA STO GA BANKOMAT SVAKODNEVNO PUNI … drzava i mediji mu svu podrsku-paznju daju-obezbedjuju ….. onaj ko se godinama SAMOFINANSIRA … sa minimalnim dugom u odnosu na drzavni projekat … drzava i mediji sve cine … da mu zivot do kraja zagorcaju … ON ili ONI… sve to gledaju … nadajmo se da ce kad tad da reaguju … i sve kako zasluzuju nagradi ili kazni …

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa gde su vam silne pare od prodaje igraca od silnih namestenih titula i igranja u evropi znaci sve je laz.Pa vama ako je zivkovic napravio problem i nemozete da se izvucete stacete da radite u predstojecem periodu od nekoliko godina bez titule jer to je sigurno, masina se upalila i nemoze da se zaustavi.

    0
    0
    Odgovori
  5. kosta. kako bre raspad sistema pa pogledajte sastav partizana na pripemi nijedan od ove dvojze nije igrao pa sta fali ovoj ekipi samo zna da su to zvezdasi samo da naprave haos u partizanu sta bi se desilo da neki njihov igrac ne potpise ugovor ne mozemo ni da zamislimo/

    0
    0
    Odgovori
  6. Ima li jos koja teza rec raspad uzas pakao samo spinujte ajde horor kataklizma armagedon evo vam ideja samo udrite po partizanu a kod cigana sve potaman tu nesmete ni da cacnete jer ce vam vodja dici glave izdrzace partizan tu vasu satanizaciju .

    0
    0
    Odgovori
    • Alo bre grobari mante se Zvezde. Deset godina vas je dvorio DS i SPS. Sta hocete vise. Trebalo bi da ste puni kao brod, a be da zavisite od omladinca!!! De su vam pare?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter