5
Domaći fudbal

OUMARU: Odlazim ako ću tako da spasim Partizan!

Objavljeno: 02.02.16 u 18:14

Ogalsio se napadač crno- belih, povodom informacije da će ga klub prodati.

Danas je procurela informacija da će Partizan napustiti njegov napadački dvojac Oumaru i Božinov. Povodom toga kamerunski fudbaler imao je da kaže nekoliko reči:

– Ne mogu da završim sezonu bez trofeja. Voleo bih da ostanem, da pobedimo u derbiju, uzmemo Kup. Ali, ukoliko mi iz kluba kažu da idem, onda ću da idem – rekao je Oumaru

– Ukoliko bi trebalo da spasim klub, uradiću to. Pod uslovom da ponuda bude dobra i za mene i za Partizan. Nijednog trenutka nisam tražio da odem, međutim, klub odlučuje, jasan je Kamerunac.

0
0

5 Komentara

  1. Bolje idi na vreme iz lopovskog kluba.Nema ni teoretske sanse da osvojis bilo koji trofej a tek za pobedu u derbiju i da ne pricamo.Po svemu sudeci,bicete poznati kao generacija koja je izgubila sa najvecom razlikom,ako ne u istoriji,sigurno u ovom veku.Manje od 5 komada,tesko da ce te izbeci.

    0
    0
    Odgovori
  2. TROJANCI … odradjuju poslednje domace zadatke … ok, samo ime partizana i adresu nemojte da promenite … sve ostalo VAM je oprosteno … ko zna zasto i zbog cega je ovo dobro … za TROJANCE ( mozda su ucenjeni kao … djura – frizura pritvorom …) a i za partizan … samo TROJANCI neka odu .

    0
    0
    Odgovori
      • A čiji je vaš polupismeni čoveče? Sagradila ga Zvezda od svojih para ili je Krcun koga se sada licemerno odričete otimao od gladnih građana da bi sagradio sebi crkvu-pokajnicu u obliku čerge? Oumaru je strašan igrač i biće mi mnogo žao ako ode. Mislim da je bolje da pokriju dug iz kredita a njega ostave bar do leta…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter