3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MARKO SIMONOVIĆ: Ne sme da nas zavara to što Darušafaka nema pobedu!

Objavljeno: 02.02.16 u 10:45

Košarkaški klub Crvena zvezda nastavila je sa sjajnim partijama u Top 16 fazi Evrolige. ’Crveno-bele’ sada očekuje gostovanje Darušafaki i krilni igrač Zvezde, Marko Simonović rekao je da očekuje tešku utakmicu.

-Darušafaka je ekipa koja ima sjajne igrače, dobrog trenera i zasluženo igraju Top 16. Ekipa koja je izbacila Makabi nikako nije za potcenjivanje – rekao je Simonović.

Simonović je rekao da će njegov tim svakako ići na pobedu.

-Mislim da treba da se držimo naše igre i našeg sistema. Taj sistem nam je doneo sjajne rezultate do sada i verujem da može da nas dovede i u Istanbulu do još jednog dobrog rezultata – kaže Simonović.

29-godišnji košarkaš veruje da će Darušafaka biti izuzetno motivisana da dođe do prve pobede u ovoj fazi takmičenja.

-Smatram da to što nemaju pobedu do sada, nikako ne sme da nas zavarava. To je iskusna ekipa sa sjajnim igračima i sjajnim trenerom i oni lako mogu da dobiju narednih pet utakmica – smatra Simonović.

Simonović ima i recept kako doći do pobede.

-Treba da igramo agresivnu odbranu, na ivici faula i da ih iz te odbrane napadnemo i tako tražimo našu šansu – zaključio je Simonović.

Meč Darušafaka – Crvena zvezda igra se u četvrtak od 19.30 časova.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter