1
Košarka

FOTO: STARSPORT

KUPIO GROBARE ZA SVA VREMENA: Milojević otkrio zašto nije preuzeo Partizan

Objavljeno: 02.02.16 u 00:12

Gostujući u emisiji „Sos koš“ na SOS kanalu trener Mega Leksa Dejan Milojević otkrio je razloge zbog kojih nije preuzeo Partizan na početku ove sezone.

– Tačno je da me je Partizan zvao, a istina je i da sam odbio jer nisam želeo da zamenim Duška Vujoševića. On je meni mnogo pomogao u životu i mislim da ne bi bilo u redu, rekao je nekadašnji košarkaš crno-belih.

Mladi stručnjak je dodao da to nije jedini razlog.

– Pored toga samo koji dan ranije sam uveravao Nikolu Ivanovića da dođe u Mega Leks i kakav bih ja čovek bio da igraču pričam jedno, a sam uradim nešto drugo, objasnio je Milojević.

Odgovarajući na pitanje gde sebe vidi u budućnosti Milojević je odgovorio da mu je tek 38 godina i da je pred njim 30 godina trenerske karijere i da je sve moguće.

0
0

1 Komentara

  1. Miloje zvezdas sam ali te izuzetno cenim i postujem.Do godine ako Bog da fuzija mege i sloge,pa da haramo i pobedjujemo u Kraljevu sve.U najjacoj kosarkaskoj atmosferi u regionu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter