0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

EP U FUTSALU: Srbija rasterala Slovence ‘petardom’ (FOTO)

Objavljeno: 02.02.16 u 20:18

Futsal reprezentacija Srbije zabeležila je pobedu u meču 1. kola A grupe na EP u futsalu koje se održava u Beogradu pošto je pred oko 11.000 gledalaca savladala selekciju Slovenije sa ubedljivih 5:1 (1:1).

Poveli su Slovenci već u 3. minutu posle dobro uigrane kombinacije nakon prekida, ali je tim Ace Kovačevića do poluvremena uspeo da izjednači golom Janjića iz kaznenog udarca.

Uspela je naša selekcija nekako da razbije tremu koja je bila očigledna i u drugom poluvremenu viđena je prava rapsodija „orlova“ koji su do vrha napunili mrežu gostiju.

Dva puta je precizan bio Kocić, a po jednom su mrežu Slovenaca tresli Rajčević i Pršić. Pokušali su gosti i sa igračem više u polju da uhvate rezultatski priključak, ali to im se obilo o glavu pošto im je gol bio prazan pa su ubedljivo poraženi.

Naša selekcija naredni meč grupne faze igra u subotu od 21 sat protiv selekcije Portugalije. Plasman u četvrtfinale obezbediće po dve prvoplasirane selekcije iz sve četiri grupe.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Srbija – Slovenija 5:1 (1:1)
(Janjić 14pen, Kocić 21, 30, Rajčević 27, Pršić 34 – Osredkar 3)

Dvorana: Kombank arena
Gledalaca: oko 11.000

Srbija: Aksentijević, Perić, Janjić, Kocić, Rajčević, Momčilović, Živanović, Lazić, Simić, Rakić, Radovanović, Milojević, Pršić, Stojković

Slovenija: A. Mordej, R. mordej, Osredkar, Cujec, Vrhovec, Puškar, Kroflič, Hozjan, Štendler, Fideršek, Sirok, Fetič, Sovdat
[/stextbox]

Najzanimljivije fotografije sa ovog meča možete da pogledate klikom OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter