43
Domaći fudbal

FOTO: uefa.com

SAT OTKUCAVA, PONOĆ SVE BLIŽA: Molili smo, ne vredi! Andrija pravi navijače debilima!

Objavljeno: 01.02.16 u 11:52

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev u očaju uoči večerašnjeg isteka prelaznog roka.

– Pomirio sam se s tim da nas je opasno izigrao i da ćemo na leto platiti dva i po miliona evra i ostati bez Živkovića – poručio je Ivica Iliev za ‘Alo’.

Sat otkucava, Partizan ima rok do večeras u ponoć da ili produži ugovor sa Andrijom Živkovićem ili da zlatni ‘orlić’ odluči da ode. U suprotnom, Partizan će ostati bez novca od obeštećenja, ali i bez ugovora sa supertalentovanim igračem, jer će u junu otići kao slobodan igrač.

– Najviše bih voleo da platimo 2,5 miliona evra i da zadržimo Živkovića, da novim ugovorom Partizan ima 100 odsto pravo na obeštećenje. Naravno, dogovorili bismo se s ocem da i on dobije deo od kasnijeg transfera. Dečko neće da produži ugovor, ali ne sme to naglas da kaže jer se plaši osude javnosti. Time što izbegava direktan odgovor pravi navijače debilima, omalovažava ih, a pokazuje svoj karakter i to kakav je čovek – objasnio je Iliev.

Neće samo tih 2,5 miliona evra biti problem, već mnogo više, a Iliev u očaju nastavlja:

– Ovo što radi će nas koštati pet plata svih zaposlenih u klubu, a to je moglo da se izbegne, ali njih ne interesuje, boli ih uvo. Sa njegovim odlaskom bismo izbegli da platimo dva i po miliona i imali bismo pokrivene plate do novembra, decembra, ovako ćemo biti u vrlo teškoj situaciji. Do večeras ima vremena da se nešto promeni, mada su male šanse za to – zaključio je Iliev.

0
0

43 Komentara

  1. kako ilijev i ostali perfidno uvlace igraca i navijace u sukob,a u stvari je svima njima da se ovajde od tog decka koji uopste nije kriv sto se klub nije zastitio u vezi sa njegovim ugovorom..ako su bas toliko privrzeni klubu neka svi oni koji su preko partizana uzeli milione u evropi odvoje po 200-300 000 evra i pomognu voljenom klubu.a kapiten neka kaze kolika mu je plata i neka vrati sto je uzeo u zadnjih nekoliko godina i eto miliona

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko je pokvaren covek ovaj Ilijev,to nije vise normalno.Koliki pritisak vrsi na klinca od 19-20 godina,pa to ne bi izdrzao niko.Sad mu navodno uvaljuje blanko ugovor,da klinac napise cifru a posle bi ga ljagao na sve strane i klevetao kako je megaloman i kako ga samo pare interesuju,pominjao cifru na sva usta i tako ga blamirao.A tek ako ne bude dobro igrao,tu bi tek nastala prozivanja sa svih strana,pa bi ga kaznjavali ogromnim kaznama.Mnogo pokvareno i neljudski od strane tzv.direktora.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne mogu da vjerujem da funkcioner jednog ovako ozbiljnog kluba priča ove debilske priče! Gospodine Iliev, onaj koji ne smije prstom da uperi u pravog krivca si ti, jer znamo ko je potpisao onaj štetni ugovor i činjenica je da je Andrija najmanji krivac za to. Na početku rekoh debilske priče pa da objasnim šta je to debilsko u ovom obraćanju Ilieva. Čovjek navijače Partizana poziva na linč mladog Živkovića govoreći kako ih pravi debilima i omalovažava! Zaista ne mogu da shvatim šta je to toliko važno da se pribjegava ovako drastičnim potezima i pitam se da li bi Ilev bio srećan ukoliko bi neki debil koji se naziva navijačem nedaj Bože nasrnuo na Andriju, jer je tobože on taj koji ugržava klub. Dečko dragi, što dalje od ove mafije i nemoj se obazirati na ove gluposti! Puno puta si se opekao i isti ti ljudi ti iz dana u dan dokazaju da ium ništa nije sveto i da se neće mijenjati.

    0
    0
    Odgovori
    • Po tebi su svi seljaci,koji nisu iz BGD?Upravo su najvece seljacine tamo u BGD,jer vas ima iz svih sela po Srbiji i sire a po tebi se da naslutiti da si jedan od takvih.

      0
      0
      Odgovori
  4. Gledam neke pacenike kazu nemojte ga pustati da igra! Zar vi verujete da ce decko do juna stvarno propasti!njegova karijera tek ce da se razvija! Napred junacino budi primer svim mladim igracima u Srbiji!!! Dokle da vas ponizavaju i teraju na oprastanje dugova!

    0
    0
    Odgovori
  5. Nije mi jasno..Koga pravi ludim??? Navijace koji su potpisali sumnjiv ugovor i prave decka budalom ili NEVINU UPRAVU???

    0
    0
    Odgovori
  6. Kako te nije sramota da kazes da vas je decko izigrao.Pa jurite Djurica, prodajte mu firme, oterajte ga u zatvor. Neka prethodna uprava nadoknadi stetu za tako los ugovor. Niste Deck’s pitali kad ste ga prodavali I vec uzeli pare. Dosta vise lopovi I bitange. Decko nista ne potpisuj. Oni koji su krali neka plate

    0
    0
    Odgovori
  7. grobar sam i ne mogu da slusam vise ove mucenike kako kukaju za jos para, nije im dosta. Ne bi mi bilo zao ni da se ugasimo, koja bagra nas vodi ovo je strasno!

    0
    0
    Odgovori
  8. da necete mozda Pareee!! Pa smanjite sebi plate, ne kupujte besna kola,manje kradite i gotovo,HOCETE NA KLINCA DVA PUTA DA ZARADITE A NISTA NISTE UCINILI, ZAJEBITE TU RETORIKU ,DA NIJE BIO U PARTIZAN NE BI IMAO TO IME,DA NIJE BIO TU BIO BI U PSV ILI AJAKS !!

    0
    0
    Odgovori
  9. Ostavite dete ne miru lopovi…Kada ste pravili ugovor sa Zahavijevim fondom niste Andriju pitali…Sram vas bilo…pa kako ste tako svi isti….prepoznatljivi…lopovi…

    0
    0
    Odgovori
  10. ja bih ga ostavio u paritazu a nebih ga posle toga pustio da igra nek greje klupu i nek propada ako vec oxe da unisti klub i da parrizan plati tih 2.500 000€

    0
    0
    Odgovori
  11. Ako i netreba da vam ne podpise kad ste govna kolko igraca ste samo izigrali i treba da se naucite napamet pa sledeci put vi da ulozete u mladae igrace a ne da menadzeri ulazu a vi da vas bude briga dal ce da bude od njega nesto i dali ce da se proda,Celog zivota potkradate mlade igrace i posle kukate svi ste vi g… od uprave a i Ilijev nije bolji

    0
    0
    Odgovori
  12. Prvo ja razumem cigane sto podrzavaju malog,nije sigurno iz ljubavi nego dase partizan sto vise zaduzi. Drugo,sta ga molite vise,neka ide. Pljunuo je u lice svakom treneru koji je od njega stvorio fudbalera i to dobrog. Talenat je nesporan kod njega ali to neko treba da usmeri na pravi nacin,e tim ljudima koju su bili sa njim i dan i noc on je pljunuo u lice. Neka ide sa milim bogom. U zivotu sve se vraca i sve se placa,a on sto dalje od hrama. Stvorice Partizan jos Andrija Zivkovica,ali oni ce postovati,i voleti Partizan. Puno srece i sto dalje od Partizana. Idi kod cigana i ovako su aktivni na nasim vestima,a i podrzavaju te.

    0
    0
    Odgovori
  13. Mamu vam lopovsku i ne treba da potpise i treba da uzme sve pare za sebe….klosari hocete na svoju ruku da radite hocete da kradete kao do sada na ime drugih mladica koji su otisli u strane klubove za sitne pare….i vi se javljate sada…sram vas bilo olosi jedni upropastili ste nam i klub i fudbal i sve…

    0
    0
    Odgovori
  14. Hmm, dobijes funkciju, imas fotelju, dobra plata,nemoras nista da radis, samo da obecas bombe I da stavis osmeh do usi.A onda nagazis minu, trese ti se fotelja, funkcija ni na nebu in na zemlji, plata „koja plata“, poso do usi I zatim spletka na prvi problem.E paaa, nema bezanija, nego golema rabota, da se istera plata

    0
    0
    Odgovori
  15. ljudi, nemojte da njate, Iliev je u pravu. Ako gledamo samo i iskljucivo interes kluba FK Partizan, Iliev je svakako u pravu, a vi mozete ovde da drvite do mile volje. Ako otac veruje u svog sina kao sto prica, onda zna da ce svakako zaraditi minimum nekoliko miliona eura u narednih 10 godina i nista mu ne bi poremetilo ako bi potpisao ugovor sa Partizanom kao sto bi uradio svako ko bar malo voli klub i zna da ga je klub iznedrio, razumete, ne bi ni bilo ove medijske prepiske ali je ima jer Zivkovici nece da pricaju uopste i onda covek (Iliev) mroa da pravi budalu od sebe i da izlazi u medije i ispada jos kreten lik, a relanost je da se samo radi o interesu kluba. E sad, ako cemo da navijamo za srpski fudbal i Partizan a da nam ispred toga ipak bude kako ce da se oseca klinac kojeg je FK Partizan i izmislio, onda vi ipak niste navijaci FK Partizan nego navijaci Zivkovica. I to verovatno placeni, ili mozda sve jedan isti covek, verovatno cale, kada pogledas malo pravopis lako je zakljuciti 😉 Pozz pravim Partizanovcima

    0
    0
    Odgovori
  16. Ovaj Ilijev misli da smo mi debili da nas ovako pali da vidimo sve ugovore na sunce decko se bori za svoj zivot a Ilijev dosao da jos malo uzme od Partizana. Ilic se javlja covek voli klub a u 50 god. ima najveca primanja bas ga voli. Stojkovic pricao da ne bi u Partizan ni za 100 mil. jer kada nesto mrzis onda mrzis a sada voli Partizan. Muka mi je vise. Uprava napolje!!!

    0
    0
    Odgovori
  17. TREBA da vas je sramota i vi sebe naZIVATE sportskim radnicima imate li vi prestavu da je mali jos uvek mali i da ste vi njega izigrali kao majmuna mislim na partizan i uprave vase kako kaze poularna recenica,, hteli ste da jedete da jeb… e sad sve to mora dase plati… Ps ostavite malog na miru dripci i shatro navijaci i sve samo ne sportisti ljudi……..

    0
    0
    Odgovori
  18. Gospodine Iliev!
    Ni u jednom momentu nisam primetio da govorite kao sportski direktor, kao partizanovac a kamo li kao GOSPODIN. Placete nad sopstvenom sudbinom iz prostog razloga sto niste dosledni funkcije koju bi trebalo da obavljate. Vas prioriteti do sad nisu bili, izmedju ostalih, provera ugovora nego vestacki osmesi na fotografijama i sad jadikujete zbog mladog igraca koji u svojoj starosnoj dobi je puno vise dao Partizanu nego Vi sami i ostala klika i politicka vrhuska koja Vas podrzava.
    Ako Partizan treba zavisiti iskljucivo od mladog Andrije onda bolje da ne postojimo nego se upitajte sta je sa preko 200 (dve stotine ) miliona EURA , novca koji je usao u klub uglavnom od prodaje igraca.
    Ne govorim o novcu koji je usao u klupsku kasu prilikom ulaska u ligu Evrope za koji je upravo mladi Andrija Zivkovic naj zasluzniji.
    Zadnjih dana citamo jadikovke sportskog direktora koji bi da donese presudu pre suda a sud je vreme.
    upitajte se zasto Dragan Ciric nije hteo da bude deo te kamarile koja u klubu radi sta hoce i kako hoce a primarni cilj je pljacka.
    Sve to nebi moglo bez politicke podrske i drugih mocnika.
    Spomenuh Cirica a sta je sa Batom Mirkovicem i ostalim „bolesnim“ partizanovcima koji su oterani na jedan ili drugi nacin.
    Hteli ste da varate a niste uspeli( PARTIZAN NIJE PREVAREN) i zbog svog neznanja i nesposobnosti placete po medijima.
    PARTIZAN UVEK U SRCU!

    0
    0
    Odgovori
  19. Andrija ne pravi nikoga budalom, vi ste njega napravili debilim i sami bez njega potpisali taj ugovor, trcite sada kod Ruzica i Djurica nega daju te pare

    0
    0
    Odgovori
  20. Sve vreme kritikujete, pozivate malte na linc, citaj izmedju redova pretite i jedino njega krivite, sto ne kazete ko je bez njega potpisao taj ugovor stetan po klub, igraca napadate a svoje pajtose iz uprave cuvate BANDO….FSS treba da zastiti svog reprezentativca od stalnih uvreda i progona zadnje vreme

    0
    0
    Odgovori
  21. Nebi ni ja potpisao posle toliko ruznih reci koje ste rekli o Andriji za sve ovo vreme, sto ste potpisali ugovor be njega, taj koji ga je potpisao neka vam da 2,5miliona evra

    0
    0
    Odgovori
  22. Nešto se Ilijev uzbudio za svoju platu zbog Živkovića,što ga nije prodao za dva i po miliona evra što kaže da su to pet plata svih zaposlenih u klubu !? Mladi Živković,koji brine i za svoju budućnost,naćiće rešenje u korist kako kluba,tako i svoj interes.Ilijeva više brinu plate čistačicama i kelnerima,nego navijačima,koji kisnu za debele pare na stadionu,koji nema ni metar krova nad glavom onih navijača,koji navijaju za svoj klub.Drugo,i sam teren je pun blata,koji treba da se uredi i za to treba da se plati ! Neka klub prvo reši ova dva pitanja ,pa onda da brine o čistaćicama i kelnerima.

    0
    0
    Odgovori
  23. Tolerancija-mi nije jaca strana, svi drugi grese, a JA sam bez mana….!!!! Zajeb…ija i akcija bez plana, „kostace“ MENE i MOGa PARTIZANA !!!

    0
    0
    Odgovori
  24. Iako navijam za Zvezdu, ovaj Ilijev je najvece smece u istoriji vaseg kluba!!! Huska navijace na dete, prica o nekih 5 plata zaposlenih…mene zanima kolika je njegova plata i da li i njemu kasne sa uplatom!?!? Smrad odvratni!!!

    0
    0
    Odgovori
    • To „dete“ nas je 10. decembra zavilo u crno – kad je namerno igrao rukom za drugi žuti protiv Augsburga. Tako je poništio sve one dobre igre i golove tokom jeseni, a od tog dana sistematski se trudi da nanese ŠTETU Partizanu, iako od toga nema nikakvu korist. Zašto to radi? Po čijem nalogu? Razumeo bih da je u pitanju njegov interes, ali njegov interes u ovoj priči nikako ne može biti ugrožen – on ima svoju vrednost na tržištu, a ovakvom nelojalnošću može samo da je obori, jer niko u Evropi ne voli i ne ceni sabotere.

      0
      0
      Odgovori
        • U jednom drugom klubu se nedavno desilo ovako: tata je rekao da njegov sin (mladi i talentovani „orlić“) ne ide nikuda, sutradan se tati iznenada desila saobraćajka („neko“ se kroz crveno svetlo zaleteo u njegov auto), a prekosutra je sinčić „orlić“ potpisao tamo gde treba. Ovo „dete“ može ovako da se ponaša zato što nije u tom drugom klubu. Da se ja pitam, leteo bi on naglavačke iz Partizana, pa neka košta šta košta.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter