18
Domaći fudbal

SAOPŠTENJE FK PARTIZAN POVODOM SLUČAJA ‘ŽIVKOVIĆ’: Pojedinac nije iznad kluba!

Objavljeno: 01.02.16 u 15:02

Fudbalski klub Partizan izdao je saopštenje povodm dešavanja u vezi Andrije Živkovića. Saopštenje prenosimo u celosti.

O slučaju našeg prvotimca Andrije Živkovića se u poslednje vreme mnogo govori. Govorilo se o njemu tokom proteklih kvalifikacija za Ligu šampiona i tokom grupne faze Lige Evrope. Tada su provejavali tonovi oduševljenja njegovom igrom, sportskim potezima, govorilo se koliko znači timu i igri Partizana.

Govorilo se tada kako je Andrija Živković svojim nespornim fudbalskim kvalitetima doneo značajan priliv novca u Klub koji je, radom Uprave Dragana Đurića, bio u minusu 15 miliona evra, blokiranog računa i neisplaćenih plata onima koji svakodnevno nose život Kluba, žive za svaki njegov uspeh i teško preživljavaju svaki njegov neuspeh.

Zahvalni smo Andriji Živkoviću za sve što je pokazao na terenu. Zahvalni smo, međutim, i njegovim saigračima, trenerima, sportskom sektoru koji je smogao snage da u teškom vremenu pomogne ovoj Upravi da dug u proteklom periodu smanji za više od 3 miliona evra, da naše plate budu redovne i tačne u dan, da naše porodice budu obezbeđene jer je sigurnost i izvesnost osnov svakog dobrog rezultata.

Mi smo činili sve da kao tim pomognemo Andriji i Partizanu. Niko od nas pojedinačno nije ni mogao biti zaslužniji, svi smo dali sebe, od portira do finansijskog direktora, od spremačice do direktora Teleoptika. Mi cenimo iskrenost i istinu, vrednosti koje su oduvek krasile naš Partizan, i u težim vremenima.

Danas smo u strahu da pojedinac stavlja sebe iznad kolektiva, da motor Parnog valjka ne želi da razume da samo mnoštvo kapi čini slap u svoj njegovoj lepoti.

Naše porodice su sa pravom zanrinute. Već su prolazile kroz teške momente neizvesnosti. Niko od nas to nije zaslužio. Naprotiv, činili smo i činićemo na dobro našem Partizanu jer mi bez njega ne postojimo, jer je on iznad svih nas.

Nama su i preci služili crno-belim bojama. I naši će potomci biti deo crno-belog mozaika. Klub je večan a svi mi prolazni.

Verujemo da i Andrija to zna. Verujemo da poštuje ne samo svoje saigrače sa kojima je zajedno doneo radost u naše domove, verujemo da sada u njih neće uneti zebnju i strah.

Nama je Partizan sve. Naša kuća. Andrijina kuća. Kuća u kojoj su i danas domaćini Peđa Mijatović, Mateja Kežman, Savo Milošević, Lazar Marković, Aleksandar Mitrović, svi oni koji su ovoj kući znali da se oduže.

Neka u njoj i naš Andrija, ma gde bio, bude zauvek ponosni domaćin a ne sa tugom i lošim uspomenama nerado viđen gost.

Fudbalski klub Partizan
Radna zajednica FK Partizan

1. februar 2016. godine

B E O G R A D

0
0

18 Komentara

  1. Saopštenja FK Partizan, bez obzira da li je naslovljen Klub, radna zajednica ili omladinska škola, piše jedan čovek iz Kluba, a za račun Uprave. To je svima jasno, a ako nije čisto da se zna i da oni znaju da mi znamo!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj klovn Ilijev… ccccc… Ja sam vam pisao šta je po sredi i za koga radi deo Uprave, kao i da im je Zahavi obećao deo od 5 mil. (mil. %), ako privole Andriju da odmah produži Ugovor, obzirom da postoji ponudu od 10 mil. Ali ste taj komentar cenzurisali… Takođe, Andrija želi da potpiše novi Ugovor sa Partizanom, ali u junu, kada ovaj sa Zahavijevim prstima, ne bude više imao pravno dejstvo, kako ne bi bilo pravnog sleda sa ovim lopovskim Ugovorom… Uz dogovor oko podele procenata između Partizana i Živkovića… To ne odgovara nekim članovima Uprave, jer oni imaju direktan % za sebe od Zahavija i to je razlog hajke na Andriju. Da li biste vi dali Zahaviju 5. mil.?

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma nema od toga nista,nece taj nista potpisati,a pogotovo na leto…..Samo se blamirate i moljakate bez veze……trebalo je lepo pojedinca Andriju poslati u Teleoptik ko Pantica da trenira pojedinacno i kraj price. Nisu trebali ni da ga vode na Kipar. Zar nije pojedinac i njegov tata malo dvolican ? Necu da potpisem novi ugovor,necu da idem,necu ni predugovor da cu potpisati novi na leto bez posrednika,ljuti su na upravu,pa nije taj Djuric Partizan, ali zato nemam problem da idem na Kipar,ni da treniram sa ekipom, ni da igram na prolece i,odrzavam formu,da me gledaju skauti kako igram…..pojedinac.jadno je to

    0
    0
    Odgovori
  4. Ja imam plan kako sve da resite . Da svi navijaci Partizana skupe pare , da se kupi sator . Cirkus treba da bude pokriven

    0
    0
    Odgovori
  5. Odavno svako.normalan zna da u ovoj zemlji.nema sporta,sve je politika.Kakobsamo.Ovo sta se radi partizanu u poslednji 10dana ovo nsu radili ni komunisti.Pogledajte samo natpise u novinama.Kad teraju Grujica da ode i spase zvezdu svi podrzavaju,e kad partizan tera Zivkovica da ode i spase partizan onda je to tema.Kad zvezda ne racuna na 10igraca onda je to ok ,ali kad partizan ne racuna na igrace onda je to potres u klubu.Isti scenario koji su ljudi optuzrni z akriminal a trenutno u upravi zvezde radili kk partizan.Bog sve vidi kaznice vas.

    0
    0
    Odgovori
  6. Andrija podrska do neba i nemoj da posustajes, to ce ti reci svaki Grobar kome je Partizan zaista najbitniji i koji zna kakva posast je sela u nasu svetinju sa ciljem da pravljenjem dugova, skandala, svadja dovede klub do osrednjeg srpskog superligasa sa dugovima do guse. Ako Vazura, Vucelic, tata i sin Nedic prozivaju nekoga na ljubav prema klubu onda treba neko da ih podseti da su za godinu dana unistili klub, doveli ga do sprdnje kome bodove nije uzimao samo ko nije hteo, ali i da su odavno podneli ostavke, pa se sada prave ludi. To mozda prolazi kod placenika sa juga, ali kod nas koji zivimo za Partizan, a ne od njega nikada. Zato, neka oni pokazu koliko vole klub i odu, pa onda ces i ti da produzis ugovor.

    0
    0
    Odgovori
  7. ovo sada postaje sramota ove TROJANSKE uprave … svi znamo da su djuric i bivsi clavi uprave … za sebe partizan krali i drugima to omogucavali … ALI …VI TROJANCI … hocete da partizan po svaku cenu ponizite … malo vam jsto ste partizan na svaki nacin osakatili kadrove: trenere i igrace razjurili, pojacanja losa i skupa dovodili … i sve to da sa slucajem zivkovic da povezete … kako bi sebe opravdali a partizan za sva vremena zakucali … NIKO NIJE VECI OD PARTIZANA … NI ZIVKOVIC I VI TROJANCI … koliko god trosak bio … ako zivkovic ugovor NE produzi ili NE ode u inostranstvo sad … odmah ga sa priprema povuci … i pripremiti se za letnji prelazni rok 2016 godine … ako treba rasprodati sve … a TROJANCE iz partizana konacno zauvek razjuriti … titula dve pa i vise nam NE znace nista … a da ostane u ISTOTIJI ZAPISANO DA SMO DUZAN BOGU I NARODU _ PREZADUZENI KLUB … KLUB … KOME SE DUGOVI PLJACKOM NARODA OTPACUJU … ni druga liga sramota nije samo ime i adresu NE menjajte i narodu se sa grbace skinite … nastavite sa SAMOFINANSIRANJEM … BEZ DA SE PARTIZAN PLJACKA I DRUGIMA PLJACKA OMOGUCUJE . dosta sa nametnutim spanskim dosadnim serijama … koje nemaju isti efekat … kao kod drugih klubova …

    0
    0
    Odgovori
  8. Dokle vise da pljujete po biserima i zvezde i partizana.pljuj te po upravama i lopovima koji ih vode a naravno i po tako reci vernim navijacima koji su i jednoj i drugoj strani izbili mnogo vise para nego momci koje pljujete. Nisu oni lomili stolice i palili stadione a zbog toga su placene velike kazne uefi i zbog njih vecina navijaca sedi uz arenu sport a ne na stadionu.

    0
    0
    Odgovori
  9. „Naše porodice su sa pravom zanrinute. Već su prolazile kroz teške momente neizvesnosti. Niko od nas to nije zaslužio. Naprotiv, činili smo i činićemo na dobro našem Partizanu jer mi bez njega ne postojimo, jer je on iznad svih nas.

    Nama su i preci služili crno-belim bojama. I naši će potomci biti deo crno-belog mozaika. Klub je večan a svi mi prolazni“.

    A sta je sa NASIM PORODICAMA, porodicama nas navijaca??? Da li mislite o nama kad trpate OGROMNE SVOTE NOVCA OD RAZNIH TRANSFERA I KO ZNA CEGA u vase lopovske dzepove , ili vam samo trebamo kad zagusti pa nas zovete da pomognemo. Zasto ne dovedete PRAVA POJACANJA kad imate novca PA DA SE I MI MALO RADUJEMO KAD POBEDIMO I NEKOG IZ EVROPE nego samo trpate novac u dzepove i ZIVITE ZIVOT ODMAH SAD, dok mi prezivljavamo i CEKAMO VAS DA SE SMILUJETE??? Kazete da ste vi svi i mi sa vama prolazni a PARTIZAN JE VECAN, tacno je to, ali za to vreme vi imate debele privilegije i uzivate u zivotu ODMAH< SADJOKAN> STANOJEVIC> KRSTAJIC…??? ZASTO??? Zasto vam je na JUGU sve praznije i praznije??? ZASTO??? Gde su oni PRAVI GROBARI I ZASTO STE IH OTERALI I UCENILI DA NE DOLAZE NA JUG??? GDE SU I ZASTO IH NEMA??? GDE JE SAOPSTENJE gospodo koji ste zabrinuti za svoje porodice i ZA SVOJE NEZASITO DUPE??? ODGOVORITE!!!

    0
    0
    Odgovori
  10. Da kojim „slucajem“ FK Partizan ima sponzorski ugovor, kao fkcz sa Gaspromom, ne bismo bili ni jedan jedini evro u minusu, a kamoli kao raspali fk 60 000 000 evra (priznatih, a u stvari daleko veci dug imaju) !!!

    0
    0
    Odgovori
  11. Mali je bezobrazan i suvise a on samo neka gura svoju pricu nastavice navijaci komsinice da mu daju podrsku porukama…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter