7
Domaći fudbal

NOVA ROKADA U HUMSKOJ: Milion evra za ljubimca Grobara, a dolazi napadač Anortozisa? (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.16 u 09:32

Izgleda da bi Partizan u prolećni deo sezone mogao da uđe sa potpuno novim timom.

Nikola Ninković napustio je Nikoziju i vratio se u Beograd kako bi se već danas uputio u Italiju na završetak transfera u Napoli, odakle će do kraja sezone igrati na pozajmici u Kjevu. U suprotnom smeru će krenuti Abubakar Oumaru, koji se oporavio od povrede i, verovatno, odustao od odlaska u Kinu.

Međutim, mogla bi da se desi nova rokada na Kipru, te da drugi inostrani napadač ode put najmnogoljudnije zemlje. Kako ‘Sport’ piše Valeri Božinov ima ponudu vrednu milion evra da zaigra u Peking Guanu, bivšem klubu Aleksandra Stanojevića.

Odluka je samo na bugarskom napadaču koji bi u slučaju pristanka gotovo istog momenta mogao da dobije adekvatnu zamenu. Ona je već spremna i ne bi puno proputovala kako bi se pridružila ekspediciji Partizana na Kipru.

U pitanju je 25-godišnji napadač Anortozisa Dino Ndlovu, koji je u dosadašnjem toku sezone na 19 utakmica postigao 12 golova. Ono što je kuriozitet, identično koliko i Valeri Božinov u Superligi Srbije.

Sve zavisi od Bugarina. Partizan je spreman da ponudi dovoljno dobru ponudu u slučaju prodaje svog napadača za ozbiljan novac.

A evo kako bi izgledala njegova zamena:

(Izvor: youtube 7 oferkinan)

0
0

7 Komentara

  1. volio bi da dobijemo novog napadaca umjesto bozinova al nekako sam ga zavolio, iako nema pojma. pricao je kako je zavolio klub i beograd i sumnja da ce ga napustiti, ne znam sad koliko drzi do svoje rijeci, uvijek mi se cinio kao folirant. ovaj ndlovu se ne cini ni malo los ali realno previse imamo stranaca u ekipi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakve budaletine!imaju Filipa Knezevica,a trebaju im kojekakvi debili.umesto da iskoriste ono sto imaju oni se troskare na budale.Zato je i realno ovih -26.Treba ih sve na vesala!

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakav bre ljubimac navijaca?Pa on je bio medju najvise osporavanih i prozivanih igraca jesenas.Preko foruma su ga prozivali i zeleli da se sto pre najuri iz kluba a na stadionu mu zvizdali.Da li ovo pisu novinari koji su navijaci partizana,pa iznose svoja misljenja ili neko ko stvarno poznaje svoju profesiju?Tako i za Ninkovica pisu gluposti,kako je vredeo milione a sad ide za sicu.Kad je to vredeo milione i ko mu je toliko nudio?Ajmo malo postenije pisanje i samo konkretne stvari u vezi prelaznog roka a ne spekulacije.

    0
    0
    Odgovori
    • Taj lik je neki indijanac iz Juzne Afrike koga ce da kupe za sicu. Inace zadnje 4 godine karijera mu je isla sledecim tokom – 6 meseci neki klub u Juznoj Africi pa 6 meseci Makabi Haifa, pa opet nazad u JA pa opet Makabi svakih 6 meseci tamo amo i na kraju je zavrsio na Kipru sve mi lici da je pocanje ko Parker u zvezdi. Bozo ostani ! ! !

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter