7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GOTOVO: Odbio 1,5 miliona od Partizana i otišao u klub koji je crno-belima uništio sezonu?

Objavljeno: 01.02.16 u 22:38

Jedan od najtalentovanijih igrača u Srbiji neće nastaviti karijeru ni u Partizanu ni u Zvezdi.

Saga oko Mirka Ivanića je završena. Talentovani ofanzivni vezista novi je član BATE Borisova. Kapiten Vojvodine u grad traktora odlazi za sumu od milion evra.

– Bili smo u Antaliji, obavili lekarske preglede u Kliničkom centru, sve je dogovoreno između klubovai preostala je samo formalnost potpisa ugovora. Priča o transferu Ivanića po svemu sudeći trebalo bi da bude završena u utorak, 2. februara- potvrđuje Mićo Vranješ, transfer koordinator Vojvodine.

Podsetimo, Partizan je letos i zimus bio spreman da izdvoji milion i po evra za Ivanića, ali je mladi vezista odlučio da ode u BATE, tim koji je ovog leta izbacio crno-bele iz plej-ofa za Ligu šampiona.

0
0

7 Komentara

  1. @Sibir
    Uprava koja je Partizanu prepustila Skuletica i Trajkovica je bivsa bas zbog toga.Vulicevicu je ugovor istekao i Vojvodina nije mogla da mu da platu 10.000 eura mesecno koliko prima u Partizanu.
    Ivanic je ponos navijaca Vojvodine i svako ko ima i malo mozga treba to da postuje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Heb’li vas i partizan i zvezda. Zamisli, decko otisao u inostranstvo umesto da ostane u domacoj fudbalskoj kaljuzi i igra namestene utakmice za beogradske blizance, cudna mi cuda! Kamo srece da je u Srbiji vise igraca sa snagom karaktera Mirka Ivanica da kaze NE unistiteljima srpskog sporta.

    0
    0
    Odgovori
  3. Filip Knezevic i Nikola Trujic u Vosi, da li je u pitanju „zahvalnost“ Lala prema Svetinji zbog udomljavanja Ivanica PREKO Parizanovog IMENA…PAMETNOM DOSTA..!!

    0
    0
    Odgovori
    • A to ste je najveca srpska prostitucija,uzela Vosi 3 igraca u zimskom prelaznom roku,pre dve godine,Vulicevica,Skuletica i Trajkovica,to ne pominjes i sto su oni tada bili najbolji Vosini igraci?Sada su u suprotnom pravcu otisli otpisani igraci iz partizana,kojih se on odrekao a to nije isto ali vi ne bi bili grobari kad ne bi spinovali i lupali gluposti.Cuj samo,preko partizanovog imena,hahahaha…pa taj Bate je izbacio taj mali klub i igrao LS,i poznatiji je klub u Evropi od vas.PAMETNIMA DOSTA!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter