0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RINGIŠPILU NEMA KRAJA: Još jedna promena trenera u Superligi…

Objavljeno: 31.01.16 u 10:36

Postavlja se pitanje kako naši klubovi misle da naprave bilo kakav rezultat, kad trenere menjaju na svakih mesec dana?

Ekipa Borca iz Čačka beleži veoma dobre rezultate ove sezone. U kupu su na Marakani do nogu potukli Crvenu zvezdu 1:5, dok u prvenstvu zauzimaju treću poziciju (isti broj bodova kao drugoplasirani Čukarički, uz slabiju gol razliku, a bod više od četvrtoplasiranog Partizana).

Uprkos više nego dobroj sezonu, i realnim nadama da će biti u situaciji da se bore za Evropu, Čačani su ove sezone dva puta menjali trenera. Sezonu je na klupi započeo Nenad Lalatović, koji je u novembru preuzeo Vojvodinu. Lalatovića je na klupi Borca nasledio Milorad Kosanović, i na njoj se zadržao nešto duže od dva meseca. Ipak, sredinom januara, Kosanović iz „ličnih razloga“ napušta tim, a na njegovo mesto dolazi Ljubiša Stamenković.

Stamenković je dugo predvodio Slobodu iz Užica (2008-2014), da bi u maju 2015. godine preuzeo kruševački Napredak, kog je predvodio na samo dva meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter