0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ PRED MZT: Da smanjimo padove i iskoristimo dobar momenat

Objavljeno: 31.01.16 u 14:56

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić očekuje od svoje ekipe da nastavi u pobedničkom ritmu i protiv MZT-a u meču 22. kola ABA j.t.d. lige.

– Posle velike pobede koju smo napravili u duelu protiv Lokomotive, dolazi nam u goste MZT, ekipa koja svojim kvalitetom i iskustvom zaslužuje bolju poziciju od trenutne. Sigurno je da posle prethodnog duela ne želimo da nam se ponove situacije koje su bile nakon takvih momenata u ovoj sezoni. Nadam se i očekujem da će ekipa dobro reagovati i da ćemo uspeti da savladamo MZT – poručio je Radonjić na konferenciji za novinare.

Gust raspored predstavlja problem crveno-belima, ali Radonjić želi da iz takve situacije izvuče samo ono najbolje.

– S obzirom na činjenicu da ćemo i u polufinalu biti u rasporedu takmičenja kao sada sigurno je da je jako važno da iskoristimo mesec i po do početka serije, kako bismo došli do statusa da možemo da igramo približnog kvaliteta u oba duela. Da ne postoje tolike razlike kao do sada. Ova ekipa zajedno je mesec dana, a mislim da ima dovoljno vremena da dođemo do tog nivoa da budemo spremni za tu seriju, u ovom istom ritmu.

Radonjić je prokomentarisao i trenutno stanje u Zvezdinoj grupi u Evroligi.

– Pre svega, situacija u našoj grupi je takva da maltene osim Darušafake trenutno svi su u igri za plasman. Neko je malo u boljoj situaciji od nas, neko je u istoj kao i mi, ali ne želim da razmišljam samo o tome, već da kroz ovaj period uradimo sve što možemo da budemo spremni da za nekoliko dana igramo na sličnom nivou. Mislim da bi trebalo ovaj period i tako iskoristi, a ne da se čuvaju snage –

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter