0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POJAČANJE: Bivši kapiten Napretka u Novom Pazaru

Objavljeno: 31.01.16 u 22:28

Nekadašnji kapiten kruševačkog Napretka Marko Paunović novi je fudbaler Novog Pazara, saopšteno je danas iz tog superligaša.

– Naš trener Zoran Marić pohvalno se izrazio o kvalitetima Paunovića, pa smo rešili da ga angažujemo. Dogovorili smo jednogodišnji saradnju, rekao je potpredsednik Novopazaraca Ćerim Šemsović ne krijuci zadovoljstvo dovodjenjem iskusnog stopera.

Paunović ima 28 godina i igra na poziciji štopera. On je postigao šest golova na 101 zvaničnoj utakmici u dresu Napretka.

– Na ovaj način kompletirali smo defanzivnu liniju, trenutno smo preokupirani dovođenjem još jednog napadača, kazao je Šemsović.

– Dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo. Moje je da delom “pricam” na terenu tako da jedva cekam da sezona pocne. Primetio sam da su Novopazarci zaista srdačni ljudi i verujem da će nam biti od velike pomoći kako bi zajedno postigli ciljeve koje je fudbalski klub Novi Pazar planirao za narednu polusezonu, istakao je Paunović.

Pazarci će se od 2. do 14. februara pripremati u Antaliji, u Turskoj, gde je planirano da odigraju šest kontrolnih utakmica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter