4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

(NE)OČEKIVAN OSTANAK U BEOGRADU: Zvezda bez standardnog prvotimca na drugi deo priprema

Objavljeno: 31.01.16 u 09:56

Ukoliko je i bilo sumnje, više je nema – Zvezda ostaje bez još jedne mlade nade, pitanje je samo na koju će stranu.

Nakon dolaska Edsona Silve, postalo je jasno da će Crvenu zvezdu napustiti Vukašin Jovanović. Potvrda toga stiže i sa „Monda“, koji javlja da Vukašin Jovanović nije krenuo sa saigračima na drugi deo priprema na Kipar, već je ostao u Beogradu kako bi razmotrio ponude.

Interesovanje za Jovanovića pokazali su Bordo i Zenit.

Jovanović je protekle polusezone bio jedan od najstandardnijih Zvezdinih igrača, dok je takođe bio deo tima koji je na Novom Zelandu osvojio titulu šampiona sveta u kategoriji mladih reprezentacija.

0
0

4 Komentara

  1. Logično je da Jovanović igra u tandemu sa Silvom. Pavićević i Luković nisu za kvalifikacije Lige šampiona. Takođe mora da se nađe pojačanje umesto beka Petkovića.

    0
    0
    Odgovori
    • Petković je imao tešku povredu i nije bio ni 10 % nekadašnjeg igrača.
      Seti se kako i kada je dečko došao u Zvezdu? Odbio je da potpiše za Partizan i došao kada su mnogi Zvezdi okrenuli leđa.Polako se vraća u formu i treba ga još malo sačekati jer nam bodovna prednost to dozvoljava.Zaslužio je to jer je dokazao koliko voli klub i dres koji nosi.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter