0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

FUTSAL: Selektor objavio konačan spisak za EP

Objavljeno: 31.01.16 u 16:24

Selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević objavio je konačan spisak igrača za Evropsko prvenstvo u Beogradu, na kojem sem trećeg golmana Alekse Antonića, nije povređeni Darko Ristić.

– Ristić je mogao da ima zapaženu ulogu, pokušali smo terapijama, bolje mu je, ali ipak nismo želeli da rizikujemo. Potreban nam je i u narednom periodu, već početkom proleća za baraž za Svetski kup u Kolumbiji. Naglašavam da Aleksa i Darko ostaju sa nama tokom ovog turnira, kao deo ekipe, samo neće igrati – izjavio je Kovačević. 

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Na spisku se nalaze:

Golmani Miodrag Aksentijević (Tjumen, Rusija) i Nemanja Momčilović (Nikars, Letonija).

Igrači: Marko Perić, kapiten (Kaos, Italija), Aleksandar Živanović (Deus Sremska Mitrovica), Stefan Rakić (Informatika, Rumunija), Marko Radovanović (Ekonomac Kragujevac), Dušan Milojević (Kalča Niš), Slobodan Janjić (Informatika, Rumunija), Marko Pršić (Ekonomac Kragujevac), Vladimir Lazić (Deus Sremska Mitrovica), Mladen Kocić (Nacional, Hrvatska), Miloš Simić (Ekonomac Kragujevac), Miloš Stojković (Ekonomac Kragujevac) i Slobodan Rajčević (Majaden, Liban).

[/stextbox]

 

Srbija otvara šampionat protiv Slovenije u utorak od 18.30 sati u Kombank areni, a drugi meč u A grupi, protiv Portugalije, odigraće u subotu od 21 sat.

U grupi B su Španija, Ukrajina i Mađarska, u grupi C se nalaze Rusija, Hrvatska i Kazahstan, dok su u grupi D Italija, Češka i Azerbejdžan.

Po dve najbolje reprezentacije plasiraće se u četvrtfinale, koje će biti odigrano 8. i 9. februara. Polufinale je 11, a finale i utakmica za treće mesto 13. februara.

Promoter šampionata je Dejan Stanković, a titulu brani Italija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter