1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ: Za sada smo zadovoljni pojačanjima

Objavljeno: 30.01.16 u 21:09

Neposredno po zavrešetku pripremnog meča sa Arsenalom, strateg crno-belih, Ivan Tomić osvrnuo se na igru svoje ekipe.

Tomić je prvo pohvalio igru Darka Brašanca, jedinog strelca na ovom meču:

– Nadam se da će mu to preći u naviku, rekao je Tomić.

Usledio je osvrt na igru protivničke ekipe:

– Ozbiljna provera. Naš današnji rival je u ruskoj ligi na trećem mestu i jedan je od pretendenata za ulazak u viši rang. Takođe, osećam i da svi oni imaju veliki motiv kada igraju protiv nas, ali i poštovanje prema Partizanu, jasan je Tomić.

Zatim je reka oneku lepu reč za omaldince Dušana Vlahovića i Veljka Birmančevića:

To su dva dečaka iz naše Omladinske škole, ali ja ih na terenu gledam kao i svakog drugog igrača. Ne bih da ih hvalim, ali kad bih hteo, imao bih da kažem dosta pozitivnih stvari.

I dodao:

Odmorili smo najiskusnijue igrače, dali smo priliku najmlađima, kao i strancima. Izostanak najiskusnijih se nije osetio, što znači da imamo dobar igrački kadar. Čak i u nekim situacijama je ovaj tim bio i bolji.

E, onda je konačno došao red da nešto kaže i o pojačanima Evertonu i Gogui:

– Everton je danas bio hitriji, u fazi odbrane je dobro pokrivao prostor. On je iskusan i formiran igrač, tako da će njegova aklimatizacija biti lakša nego što će to biti sa Goguom, ali iz ovoga nemojte da izvlačite neke pogrešne zaključke. Gogua takođe poseduje ekstreman potencijal i u tom smislu smo za sada veoma zadovoljni njima. Ekipa ih je prihvatila na pravi način i mislim da ni jezička barijera više nije problem, zaključio je Tomić.

0
0

1 Komentara

  1. Gledao sam na SOS kanalu tekmu protiv Kluza ali od trenutka kad ste poveli sa 2:0 i mogu reci da nemate pojma.Za 70 minuta niste spojili 3 tacna pasa,Kluz vas je pritisnuo da ni ste znali gde se nalazite.Izgledalo je kao da ste neki zonaski tim a oni nasa druga liga ali bar dva ranga iznad vas.Trebace ti mnogo vremena da uradis nesto sa ovim timom i da skockas to po zelji jer je jako slab kvalitet.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter