4
Košarka

FOTO: STARSPORT

POČETAK IZ SNOVA: Vujošević nastavlja da seje strah Evropom

Objavljeno: 30.01.16 u 22:12

Limož Duška Vujoševića ostvario je novu pobedu pod njegovim vođstvom, ovog puta nad Avrom rezultatom 86:67 (20:16, 22:16, 22:22, 22:13).

U utakmici 18. prvenstvenog kola u Francuskoj Limož nije imao problema protiv ‘fenjeraša’, pa je još jednom ostvarena pobeda ubedljivom razlikom, posle dvostruke pobede nad Valensijom, timom koji je izuzev duela sa Limožom neporažen ove sezone.

Na ovom meču Duško Vujošević je imao dozvolu da sedi na klupi, ali ne i ustaje i rukovodi dešavanjima na parketu, zbog dobro poznate zabrane koja traje do 7. februara.

Međutim, nije ni bilo potrebno da se Vujošević puno ‘meša’, jer su njegovi puleni u potpunosti kontrolisali dešavanja na terenu i držali Avr na bezbednoj rezultatskoj udaljenosti.

Najefikasniji je bio ponovo Nobel Bungu-Kolo sa 24 postignuta poena, a istakli su se i nekadašnji igrači Partizana. Leo Vesterman je ostvario dabl-dabl učinak od 12 poena i 10 asistencija, dok je Lester Bo Mekejleb imao po pet poena i asistencija.

Ovo je Limožu bila deveta pobeda u domaćem prvenstvu, a treća od kako je trener Duško Vujošević.

0
0

4 Komentara

  1. Hvala…volim da pratim nevazne klubove…napisa lik koji navija za fmp.

    0
    0
    Odgovori
  2. Što bi mene zanimao crnogorski trener koji radi u Francuskoj…hoću,ako je moguće da pratite malo rad i rezultate KK Spotter Leuven…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter