0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN BOLJI OD ARSENALA: Novi kapiten crno-belih majstorijom doneo pobedu (VIDEO)

Objavljeno: 30.01.16 u 19:21

U drugom prijateljskom meču na pripremama na Kipru igranom protiv Arsenal Tule Partizan je slavio trijumf rezultatom 1:0 (1:0).

Posle pobede nad Klužom u prvoj, na red je došla i druga pripremna utakmica za igrače Partizana u Nikoziji. Na terenu nije bilo Saše Ilića, a kako je Stefan Babović napustio klub, novi kapiten na ovom meču bio je Darko Brašanac.

I borbeni igrač sredine terena je već u 15. minutu opravdao kapitensku traku na ruci, s obzirom da je na maestralan način rešio situaciju ‘jedan na jedan’ sa golmanom i doveo crno-bele u vođstvo.

(Izvor: youtube / Sports Highlights)

Izabranici Ivana Tomića stvorili su veliki broj prilika na ovom meču, ali ih nisu realizovali, pa bi efikasnost mogla da se izdvoji kao problematična sa današnjeg meča u Nikoziji.

U prvom poluvremenu promašivali su veoma nervozni Andrija Živković i nova mlada nada Partizana Dušan Vlahović, dok je u nastavku Beko Fofana bio bez sreće da zatrese mrežu.

Na drugoj strani bivši fudbaler Partizanove škole fudbala Goran Vujović je iz slobodnog udarca sjajno šutirao, ali je lopta odsela samo na prečki.

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

Kako se utakmica bližila kraju, tako su oba tima igrala dosta nepovezano. Evidentno je i umor sustigao igrače, pa je tempo igre pao, a sve je manje bilo dešavanja pred golovima.

Napredak u igri Partizana je uočljiv, ali je vidljivo da će Ivan Tomić imati još mnogo posla do početka prolećnog dela sezone u Superligi Srbije.

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Partizan – Arsenal Tula 1:0 (1:0)
(Brašanac 15)

Partizan (prvo poluvreme): Kljajić, Bandalovski, Bogosavac, Stevanović Miladin, Gogoua, Everton, Brašanac, Ninković, Živković, Stevanović Alen, Vlahović.
Partizan (drugo poluvreme): Jovičić, Vulićević, Subić, Jevtović, Milenković, Petrović Ivan, Lukić, Kosović, Birmančević, Mihajlović, Fofana.
Trener: Ivan Tomić

Arsenal (Tula): Kot – Eršov, Aidov, Denisov, Haguš – Radin, Steklov – Ignatijev, Fedofan, Nketija – Maslov.
Igrali su još: Berezin, Staroduh, Kalešin, Farion, Gagitu, Smirnov, Dudolev, Vujović, Bažanov.
Trener: Viktor Bulatov

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter