2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘NIŠKI OLIVER KAN’ PORUČUJE NAVIJAČIMA: Ne brinite, ne napuštam Radnički!

Objavljeno: 30.01.16 u 23:09

Alesandar Jovanović nakon 22 odigrana kola u Super ligi važi za jednog od najboljih čuvara mreže u Srbiji.

Opravdano, zbog prikazanih igara interesovanje za mladog golmana pokazao je Partizan, a po rečima predsednika Kluba, postojalo je interesovanje i superligaša iz Turske, ali je ta ponuda odbijena.

U više navrata ‘srpski Oliver Kan’ stavljao je svoju ljubav ka Radničkom na prvo mesto, tako je i ovog puta. Jovanović je poručio navijačima da ne brinu. Ministar odbrane biće na funkciji čuvara mreže najmanje do kraja sezone.

– Radnički mi je pomogao da svoju karijeru vratim na pravi put, igre na Čairu podigle su mi samopouzdanje. Želim da se odužim klubu i navijačima za ukazano poverenje. Često me na ulici i putem poruka na socijalnim mrežama navijači pitaju, da li ću ostati u Radničkom, poručujem im da ne brinu. Moja ljubav ka Radničkom nije sporna. Moja, a i želja kluba, jeste plasman u plej-of i pokušaj da se borimo za Evropu – poruka je Jovanovića navijačima.

On je svoju karijeru počeo na Čairu, veoma brzo usledila je selidba na Banjicu, gde je proveo šest godina, uz pozajmicu u Paliću, nakon neuspele epizode u Donjem Sremu vratio se u Niš. Prošle godine je potpisao ugovor na dve i po godine sa Radničkim.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

2 Komentara

    • Za to su krivi iskljucivo novinari,jer zele samo neki senzacionalizam,poput jakog naslova ili slicne recenice a nebitno je sto nema mnogo veze ili smisla sa realnoscu.Ovim ne umanjujem golmansko umece ovog decka,vec kazem uopste.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter