22
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KEŽMAN PORUČIO ŽIVKOVIĆU: Partizanu sam oprostio 10 miliona evra!

Objavljeno: 30.01.16 u 10:00

Sapunica oko mladog Andrije Živkovića se nastavlja, a povodom cele situacije se oglasio i legendarni napadač Partizana, Mateja Kežman.

On je Andriji poručio da je svojevremeno crno-belima oprostio 10 miliona evra i da je Partizan iznad svih.

– Kada je stigla ponuda PSV Ajndhovena imao sam ugovor sa Partizanom po kojem je 40 posto obeštećenja trebalo da pripadne klubu, a 60 posto igraču, odnosno meni. Ni danas ne znam zašto je takav ugovor bio potpisan, ali i dalje ga čuvam u svom sefu. PSV je platio 32 miliona tadašnjih maraka, što znači da je meni trebalo da pripadne 19.200.000 maraka. To je skoro 10 miliona evra – rekao je Kežman za „Informer„.

Ubojiti napadač je istakao da je Partizan na prvom mestu i da su bivša i sadašnja uprava u drugom planu. Kežman je podsetio Andriju Živkovića do čega ne bi došao da nije nosio crno-beli dres.

– Ovde nisu bitne uprave, sadašnja ili bivša, ne želim da držim bilo čiju stranu. Bitan mi je samo Partizan. Živković ne bi dobio takvu ponudu iz inostranstva da nije bilo Partizana, niti bi imao priliku da osvoji Mundijalito. Svi znaju šta se dešava. Neće se inostrani klubovi utrkivati za igrača koji matičnom klubu pravi probleme – zaključio je Kežman.

0
0

22 Komentara

  1. Ниси ти опростио 10 милиона јер их ниси ни имао,него си схватио да само тако можеш спаситидругих 10 милиона и отићи у лав и зарадити много више. Не лажи брате себе и друге.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vidim da ste mi opet cenzurisali poruku, ali i ostali isto vide, da su pare završile u džepovima tadašnjeg rukovodstva. Ovo Kežmanov je javno priznanje kriminalnih aktivnosti i trebalo bi da se slučaj krivično procesuira. Inače, isto je bilo i u Zvezdi sa Drulićem, samo što je SNS kadar abolirao Džajića.

    0
    0
    Odgovori
  3. Vidim da ste mi opet cenzurisali poruku, ali i ostali isto vide, da su pare završile u džepovima tadašnjeg rukovodstva. Ovo je javno priznanje kriminalnih aktivnosti i trebalo bi da se slučaj krivično procesuira

    0
    0
    Odgovori
  4. Ne postoji u Srbiji slabiji fudbaler,koji je zaradio toliko novca od fudbala.Prevara od igraca ali mu se sklopile kockice kao nikome.

    0
    0
    Odgovori
  5. Nemoj samo ti nekome da popujes i sugerises.Prvo daj pare svojoj deci i bivsoj zeni,koju si ostavio i izbegavas razvod samo zbog alimentacije i deobe izmedju tebe i nje.Ako si ti bio lud i oprostio neke novce,to ne znaci da svi moraju tako da urade.Zivkovicu je porodica iznad svega a ne klub,sto i treba tako da bude.Njega je prvenstveno lansirala reprezentacija a ne klub.Prvo je u kadetima dao onaj gol,posle cuvene akcije kada su svi propustili loptu kroz noge,posle kornera a on zavrsio akciju golom.Kasnije ga je Mihajlovic pozvao u A tim,posle samo 2-3 tekme u prvom seniorskom timu kluba.Kasnije je slag na tortu bilo to kad je sa U20 osvojio titulu prvaka sveta.Tako da mu klub nikako ne treba biti ispred porodice i love.Bolje da obezbedi svoju familiju nego lopove iz kluba,koji bi svi da se utale u tom transferu.Za njega ne brini,prodace se kad pozeli,mozda jedino ne bi mogao ako si mu ti menadzer.

    0
    0
    Odgovori
  6. Звездаш сам, но сам те обожавао Матеја. Ни мало ниси у праву. јер нису они робови, да банда зарађује на њих. Да није Партизан био би други клуб. зашто би им поклањао. Разочарао си ме јер видим да се и ти увлачиш у буљу да би ушао у клуб.
    правиш пртину за себе. Исто је и у Звезди, све је то лопов до лопова.

    0
    0
    Odgovori
  7. Ma zasto bre da oprosti bilo kome? Decko igra i radi svoj posao i treba da bude placen za to…A da je nas klub toliko veliki i ponosan ne bi danas bio u takvoj situaciji.

    0
    0
    Odgovori
  8. A kome da oprosti? Lopovima? Njima stalno neko nešto oprašta i nikada im nije dosta. Partizan iznad svih ali uprava je lopovska!

    0
    0
    Odgovori
  9. Pare od Kezmana i semafor od PSV-a su zavrsile u tadasnjoj Vladi Srbije koja ih je yzela preko Mirka Marjanovica i koristila za gradnju porusenih mostova ’99…

    0
    0
    Odgovori
  10. Ako su sve te „legende“ partizana oprostile te pare onda bi klup morao biti najmanje 100 miliona u plusu. Moje pitanje za te „legende“ partizana je gde su te pare i zasto je klub u minusu? „Legende“ niste vi oprostili te pare klubu nego menadjerima i raznim lopovima! Ako je partizan zivot mogli bi sve “ legende“ ( kezman, sasa ilic, stojkovic itd) da izkesirao jos po sitnicu od milion, dva pa da klub bude na nuli. Lako je reci oprostio sam, pa i ja sam sinoc na lotu oprostio par miliona zato sto nisam odigrao.

    0
    0
    Odgovori
  11. ok…jel postoji bilo kakav trag da su te pare upotrebljene za fudbalski klub ili su ga „braća“sledece jutro bratski podelila….pustite momka njegov je teren trening utakmica…ima ko je plaćen da resava transfer politiku kluba

    0
    0
    Odgovori
  12. Ako si oprostio sebi oprosti i ovom moronu sto te slagao…..Pre bi trebalo da odgovori sa kim je podelio tih deset milki……Cuj oprostiooo oprosti mu boze droga je cudo!!! Kako si oprostio jel to lova kojom je Boki placao sudije i Nadj kupio ves masinu,skupa investicija

    0
    0
    Odgovori
  13. Nekad se zvala Ljutice Bogdana,a sada, joj ime dadose zagrebacki decki, i zove se Robert Prosinecki!!

    0
    0
    Odgovori
  14. U cijem dzepu su zavrsile te parice. Sa kim si, id tadasnjih, imao dil. Zakonski nisu smele u Partizanu. Lopovcine!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  15. „Nekad se zvala Ljutice Bogdana, a sad se zove Mateje Kezmana…“ !!!!!!! .!. XXAAXXAA .!. Ili ulica „gospodara vucica“ !!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Mateja je u 3 navrata zakazivao preko menadzera sastanak sa Dzajicem…a ovaj ga tri puta „oladio“… Nedugo zatim je presao u manji Topciderski klub i napravio sjajnu karijeru! Mateja je pre dolaska u PartizaИ zaista navijao za Zvezdu! Samo u svojoj knjizi to nije naveo, da i njemu ne moraju da oprastaju „ruznu proslost“!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter