0
Evropske lige

ILI NA VRH ILI U PODRUM: Za Mihu je derbi kao vožnja liftom

Objavljeno: 30.01.16 u 21:59

Trener Milana Siniša Mihajlović imao je zanimljivu uvertiru pred ‘Derbi de la madonina’ koji se sutra uveče igra u ‘gradu mode’.

Milan i Inter sastaće se u još jednom derbiju Milana i kao i uvek, ovaj duel izaziva puno pažnje ne samo italijanske javnosti. I naravno, ne može bez interesantnih izjava trenera, posebno ako je jedan od njih – Siniša Mihajlović.

– Derbi je kao vožnja liftom – ili idete na vrh ili pravo u podrum – rekao je Mihajlović pred ovaj meč.

– Derbi je važna utakmica, bez obzira na poziciju na tabeli. Za nas je i jedna od poslednjih prilika da se priključimo vrhu, a za Inter šansa da ostane tamo. Na čemu zavidim Interu? Na njihovoj poziciji na tabeli, jer je bolja od naše – rekao je srpski stručnjak.

Mihajlović ima samo jedan cilj.

– Mi uvek idemo na pobedu i sigurno nećemo razmišljati o remiju. U derbiju forma nije važna. Pobediće tim sa više hrabrosti i tim koji napravi manje grešaka… Pobeda bi nam donela veliko zadovoljstvo i samopouzdanje – poručio je Mihajlović.

Utakmica u nedelju uveče počinje u 20:45h.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter